Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer-Den Haag

Kinderen van Versteegplein 18
2713 HB Zoetermeer, Zuid-Holland
T 079 - 320 31 60
F 079 - 321 15 01
W www.goldentulipzoetermeer-denhaag.nl


Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer-Den Haag is een hotel met 7 sterren onder één dak! Met 60 3-sterren kamers en 33 4-sterren kamers.

Het hotel ligt aan de rand van Zoetermeer aan de A12 en station Zoetermeer. Naast de kamers beschikt het hotel over uitgebreide vergader faciliteiten en een uitstekend à la carte restaurant Bar Brasserie Bogatti's.

De focus van ons team ligt niet alleen op de zakelijke markt, maar ook op de vrijetijds markt. Met Den Haag als grote buurman en de universiteits steden Delft en Leiden op minder dan 20 minuten rijden, is Golden Tulip Zoetermeer een ideale lokatie voor zowel de zakelijke als de toeristische gast!

Slapen, eten, drinken, vergaderen, trainen, feesten en partijen: het kan allemaal in ons hotel! Wij zouden het leuk vinden als JIJ deel uitmaakt van ons enthousiaste team van professionals.

Gastgericht denken, gastgericht doen! Onze krachten zijn flexibiliteit, vriendelijkheid en het helpen van gasten bij al hun wensen. Klinkt aantrekkelijk? We hebben dan ook graag dat JIJ je steentje bij komt dragen.

Lekker eten, goed slapen en 's ochtends heerlijk uitgerust beginnen aan je training of vergadering. Daar draagt het hele team zijn steentje aan bij. Wil jij ons ook hiermee helpen? Kijk dan nu bij onze openstaande vacatures!


Beschikbare Hotel vacatures

Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer-Den Haag Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer-Den Haag Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer-Den Haag