Vacatures: Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam


Dam 9
1012 JS Amsterdam, Noord-Holland
+31(0)621280521
127 werknemers totaal
Onderdeel van NH Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

Een unieke combinatie van stadsleven en moderne luxe, Anantara Grand Hotel Krasnapolsky harmoniseert het beste van twee werelden. Een ontmoetingsplaats voor reizigers, maar ook een plek om te ontspannen en het mooiste van Amsterdam te ontdekken. Het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky is een samenvoeging van 55 grachtenpanden en kijkt uit op het Nationaal Koninklijk Paleis en het Nationale monument op de Dam, dat het hart van de Nederlandse hoofdstad was en blijft.

Ooit runde de heer Krasnapolsky hier een klein koffiehuis.Tegenwoording is Anantara Grand Hotel Krasnapolsky een ontmoetingsplaats voor allerlei soorten reizigers van over de hele wereld. Het hotel brengt gasten in contact met de stad en biedt de service om persoonlijke ervaringen samen te stellen. Geniet van gastronomische ervaringen in The White Room by Jacob Jan Boerma, de exclusieve dinerervaring met Michelin-ster van het hotel, de bekroonde cocktailbar The Tailor en het moderne elegante Grand Café Krasnapolsky. 

Naast 402 moderne kamers, meer dan 2000 vierkante meter vergaderruimte en een Spa en Wellness voor degenen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning, heeft Anantara Grand Hotel Krasnapolsky het allemaal om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen met een onvergetelijk lokaal tintje.

Gelegen in het levendige en bruisende hart van de stad Amsterdam. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky is de ideale plek om uw reis te beginnen om het erfgoed en de culturele schatten van onze historische stad te verkennen. De kroonjuwelen van de stad in het beroemde Museumkwartier en de winkelervaringen van Amsterdam liggen voor de deur. Een plek als geen ander voor sightseeing en zaken.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte