Vacatures: Bilderberg Garden Hotel/De Kersentuin


Dijsselhofplantsoen 7
1077 BJ Amsterdam, Noord-Holland
020-5705600
55 werknemers totaal
Onderdeel van Bilderberg Groep

Foto en video

Omschrijving

Gelegen in het prachtige Museumkwartier in Amsterdam, ligt het Bilderberg Garden Hotel op loopafstand van o.a. het pas heropende Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum met de meest prachtige kunstcollecties. Huur een hippe stadsfiets via onze receptie of tram een paar haltes met de OV dagkaart, verkrijgbaar aan de receptie. Niet alleen het Vondelpark en Concertgebouw liggen binnen handbereik, ook de Amsterdam RAI en het World Trade Center zijn binnen 10 minuten te bereiken. Kortom, tijdens uw verblijf in het Bilderberg Garden Hotel beleeft u de hoofdstad in al haar glorie! Wilt u de dag sportief beginnen? Dit kan in een van de beste fitness centra in Amsterdam, gelegen tegenover het hotel. Dankzij de intieme en persoonlijke sfeer in het Garden Hotel komt u volledig tot rust na een enerverende dag in deze bruisende stad. De smaakvolle, royale hotelkamers bieden luxe, comfort en zijn van alle gemakken voorzien.
 

Faciliteiten hotel
De 124 ruime royale hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien: Airconditioning, flatscreen televisie, minibar, persoonlijke kluis, badjas, slippers, en een luxe marmeren badkamer met een luxueuze amenity lijn. Daarnaast biedt het hotel de service van een 24 uurs receptie, 24 uurs roomservice en valet parking.De executive hotelkamer bereikt u via uw eigen lift. Hier geniet u van extra ruimte, een grote werkplek, inbegrepen wi-fi, Nespresso koffie machine, twee telefoons, extra comfortabele handdoeken én een bad met whirlpool functie.
 

De Kersentuin:
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 30 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in. Kees Melink voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Kees.

Restaurant De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500 2018, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte