Vacatures: Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport

Bosweg 15
2131LX Hoofddorp, Noord-Holland
T 023-5569047
F 023-5410525
W www.courtyardamsterdamschipholhotel.nl


Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport is onderdeel van Claus Company dat bestaat uit Claus, Courtyard by Marriott en Papa's Beach House. Het is een toonaangevend en dynamisch horecaconcern dat zich bezig houdt met allerlei vormen van horeca, party's, evenementen, catering, restaurants, bowling etc. Altijd met goede kwaliteit, creatief en professioneel. In ons bedrijf zijn circa 200 personen werkzaam, waarvan circa 100 op oproepbasis.

Het Courtyard by Marriott Hotel is gebouwd naast het succesvolle evenementencentrum Claus in Hoofddorp, vlakbij Schiphol. Dit stijlvolle 4 sterren plus hotel met 148 uiterst comfortabele kamers, multifunctionele vergaderzalen, gezellige bar, restaurant, shop en fitnessfaciliteiten voldoet aan alle eisen voor de moderne zakenman en toerist.

Naast de 123 Standaard Deluxe kamers beschikt het Courtyard by Marriott ook over 25 zeer luxe uitgevoerde kamers. Op de beganegrond zijn vijf multifunctionele zalen met alle moderne faciliteiten.

In restaurant The Brasserie worden internationale gerechten geserveerd. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd.

De bar is zoals een bar hoort te zijn. Goed en gezellig. Van een mooi glas bier, een koele cocktail of een perfecte cappuccino alle tools zijn aanwezig om het de gasten naar hun zin te maken.

Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport Courtyard by Marriott - Amsterdam Airport