Vacatures: Crowne Plaza Amsterdam - Schiphol


Planeetbaan 2
2132 HZ Hoofddorp, Noord-Holland
0235662803
78 werknemers totaal
Onderdeel van Crowne Plaza Hotels

Foto en video

Omschrijving

Het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol is ideaal gelegen op slechts 7 kilometer afstand van de luchthaven Schiphol. Zowel het centrum van Amsterdam evenals verschillende toeristische attracties zijn makkelijk bereikbaar.
Daarnaast ligt het hotel nabij station Hoofddorp en is dus prima te bereiken met het openbaar vervoer. Het is nog geen 10 minuten lopen vanaf het station.

Het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol beschikt over 242 kamers waaronder suites en clubkamers. De hotelkamers zijn voorzien van diverse hedendaagse faciliteiten die het verblijf van de zakelijke gast nog prettiger maakt. De ruime parkeerplaats van het hotel biedt voldoende parkeergelegenheid voor zowel onze gasten als het personeel.

Het Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol beschikt over 15 meetingzalen welke geschikt zijn voor bijeenkomsten van welke aard dan ook.
Zowel kleine als grote vergaderingen krijgen onze volledige aandacht.

Ons restaurant biedt een ruime variatie aan gerechten uit de internationale keuken welke zijn gecombineerd met nationale specialiteiten.

Door de veelzijdigheid van het Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol is het voor stagiair(e)s, leerlingen en vaste medewerkers een uitdagende werkomgeving waar geen dag hetzelfde zal zijn.

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

U kunt adverteren op deze pagina, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte