Vacatures: Europe Hotels Private Collection B.V.

Nieuwezijds Voorburgwal 271
1012 RL Amsterdam, Noord-Holland
T 020-7107251
W www.ehpc.com


Europe Hotels Private Collection (EHPC) is een hotelmanagement-organisatie met hoofdkantoor in Amsterdam. EHPC creëert en managet een collectie van lifestyle design hotelmerken en -concepten in bruisende Europese steden waaronder Amsterdam, Berlijn, Düsseldorf en Hamburg. De collectie bestaat uit: SIR Hotels, Max Brown Hotels, Park Hotel Amsterdam en XBANK. EHPC is een innovatieve organisatie die zich onderscheidt door het in de markt zetten van originele lifestyleconcepten, en ‘design leadership’. Het succes van EHPC wordt gewaarborgd door een gepassioneerd team van professionals. EHPC managet 9 hotels in Nederland en Duitsland en heeft een strategische visie om verder uit te breiden in vooraanstaande Europese steden. Kijk voor meer informatie op www.ehpc.com

 

 

Park Hotel Amsterdam is een modern life-style hotel dat in een intieme sfeer subtiele elegantie en een ongekende gastenbenadering biedt. Het hotel is gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam en is verdeeld over meerdere historische panden. Het Park Hotel telt 189 kamers, waaronder prachtige suites, volledig uitgeruste meeting & event rooms, board rooms, Park 24H Workout, de Living Room Jewelry Bar en MOMO Restaurant, Bar & Lounge. Het gehele hotel staat in het teken van design, mode, kunst en cultuur. Park Hotel is verschillende keren onderscheiden voor “Best Business Hotel The Netherlands” en MOMO Restaurant, Bar & Lounge voor “Best Pan Asian Restaurant” & “Best Cocktail Bar” 

www.parkhotel.nl

 

 

Sir Albert Hotel, een exclusief boutique hotel voor de moderne aristocraat. Sir Albert beschikt over 90 luxe boutique kamers & Suites, The Study met openhaard en een rijk uitgeruste bibliotheek, Sir Albert’s Creative Space en IZAKAYA Asian Kitchen & Bar. Sir Albert’s Private Mansion ligt in De Pijp, het Quartier Latin van Amsterdam. Thuishaven voor schrijvers, kunstenaars, modeontwerpers, ondernemers en liefhebbers van het goede leven. Sir Albert heeft dit jaar voor de tweede keer de prijs voor “best Boutique Hotel The Netherlands” in ontvangst mogen nemen. IZAKAYA Asian Kitchen & Bar is onlangs opgenomen in het Prestigieuze magazine “Lekker” 

www.siralberthotel.com

 

 

Max Brown Hotel is gevestigd in drie monumentale Amsterdamse grachtenpanden, op de hoek van Amsterdams mooiste grachten, de Herengracht en de Brouwersgracht. Je bent in Hipsterdam vanaf het moment dat je incheckt in Max Brown en je sleutel oppikt bij de indrukwekkende bar. Je kan ervoor kiezen om meteen naar je hotelkamer te gaan of om eerst even relaxed een drankje te doen met wat bites in de Living van Max Brown. 

www.maxbrownhotels.com

Europe Hotels Private Collection B.V. Europe Hotels Private Collection B.V. Europe Hotels Private Collection B.V.