Vacatures: Grand Hotel Karel V Utrecht


Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht, Utrecht
030-2337555
167 werknemers totaal
Onderdeel van Worldhotels

Foto en video

Omschrijving

Werken bij Karel V ?

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen.

Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken wij zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!Karel V- Onderscheidend in werk, persoonlijk in benadering.

Karel V:

In het historische centrum van Utrecht is sinds september 1999  Grand Hotel Karel V geopend. De realisatie is het gevolg van een opvallende restauratie van de voormalige Landcommanderij van de Ridderlijke Duitse Orde. Dit gebouwencomplex, lokaal bekend als het Duitse Huis, dateert uit de veertiende eeuw. Grand Hotel Karel V is het eerste vijfsterrenhotel van Utrecht en biedt de volgende faciliteiten:
* 121 hotelkamers en suites
* restaurant Karel 5
* bistro Karel 5
* 13 zalen

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte