Vacatures: Het Wapen van Medemblik BV


Oosterhaven, 1
1671 AA Medemblik, Noord-Holland
0227543844
21 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Hotel Medemblik is gelegend aan de Oosterhaven 1 in Medemblik. Medemblik ligt centreel in Noord-Holland aan de prachtige IJsselmeerkust.

Het Wapen van Medemblik bestaat sinds 1853 en heeft zich in die bijna 200 jaar bewezen als een actueel horecabedrijf, altijd centraal in het leven in Medemblik. Zowel lokaal als zakelijk en de laatste jaren steeds ook meer toeristisch. Sinds 2006 heet ons hotel Hotel Medemblik en draagt ons restaurant de historische naam Het Wapen van Medemblik. Wij hebben 26 kamers, een restaurant met 80 stoelen, een ruim terras. Onze banqueting mogelijkheden bestaan uit een zaal van 150m2 (Wapenkwartier) en de Wijnkelder van ca. 50m2.

Wij zijn een familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie werkzaam is en we zijn altijd gericht op de toekomst. 

Plannen voor de komende jaren bestaan o.a. uit het vergrotenb van de mogelijkheden bij de serre en het terras.
 

Onze gasten bestaan uit een combinatie van zakelijk, particulier en toeristen. Als enige hotel in Medemblik en de zalen bedienen wij zeker een deel van de regionale zakelijke markt. Daarnaast is Het Wapen als sinds 1853 een landmark in Medemblik, centraal gelegen in het centrum.

De regio Westfriesland waarin Medemblik ligt, probeert als onderdeel van Holland boven Amsterdam, toeristen naar onze mooie regio te halen. Medemblik is als oudste stad aan de Zuiderzee natuurlijk een toeristische parel met o.a. 5 jachthavens, verschillende bungalowparken.

Medemblik heeft met zijn ligging aan de Westfriese Omringdijk en de route om het IJsselmeer een grote aantrekkingskracht op velerlei vormen van toerisme: te fiest, boot, camper of ook te voet.

Bij ons kunnen al deze gasten een uptodate service verwachten die past bij een bedrijf van ons niveau: traditioneel maar eigentijds staan hoog in het vaandel en horen bij ons waarden. 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte