Vacatures: Holiday Inn Leiden


Haagse schouwweg 10
2332KG Leiden, Zuid-Holland
071 53555501
70 werknemers totaal
Onderdeel van Holiday Inn

Foto en video

Omschrijving

Holiday Inn Leiden is gelegen aan afrit 8 van de A44, zeer makkelijke bereikbaar, ook met openbaar vervoer. We zijn een 4sterren hotel, maar noem ons gedurende het weekend en tijdens de vakanties een gezellig familiehotel en door de week een meeting point, congresaccommodatie, toprestaurant of ontspanningsoord; al die benamingen omschrijven ons veelzijdige hotel. Wij bieden onze hotelgast namelijk alles onder ??n dak, zoals 200 luxe hotelkamers, een mooi restaurant in onze overdekte tuin, een gezellige bar en 14 moderne zalen. Onze hotelgast kan uitgebreid ontspannen of juist sportief en actief zijn verblijf beginnen of afsluiten d.m.v. een met binnenzwembad, sauna, fietsen, biljart en tafeltennis. Jungleclub voor de kinderen
Voor de nabije toekomst hebben wij ambitieuze plannen voor renovatie en uitbreiding van het hotel.

FOOD & BEVERAGE ORGANISATIE
Holiday Inn Leiden heeft een grote F & B operatie. 45% van de omzet wordt door F & B gegenereerd.

Het Garden restaurant is gelegen in een 1900 m2 grote overdekte binnentuin. De standaard capaciteit is ? 300 zitplaatsen, maar regelmatig moet deze capaciteit uitgebreid worden tot wel 500 personen.
In het restaurant vindt dagelijks het ontbijtbuffet plaats (in de zomermaanden tot 550 personen). Door de week worden er de lunches voor de vergadergasten verzorgd en een a la carte lunch voor passanten. ?s Avonds (door de week) wordt er doorgaans een dinerbuffet gepresenteerd en op vrijdag kan genoten worden van een Italiaans buffet. De weekenden staan in het teken van de uiterst populaire Holiday Inn Familiebuffetten. Jaarlijks maken hier rond de 25.000 gasten gebruik van (60% niet hotelgasten).
Het Garden restaurant staat voorts bekend om de speciale thema-buffetten: Pasen (? 1300 gasten), kreeftenfestival 2x p/jaar (2000 gasten), Moederdag, Thanksgiving dinner, Sinterklaasbuffetten (? 1600 gasten), diverse Kerstbuffetten en Oudejaar sfeest.

De onlangs geheel vernieuwde Ocean bar heeft een moderne uitstraling. De Head bartender is meesterschenker en tevens voorzitter van de NBC. In de Ocean bar kan men genieten van een uitgebreid assortiment bieren, cocktails, whisky?s en maar liefst 12 wijnen op glas.
De Ocean bar heeft tevens een functie als grillrestaurant voor late night dining (45% van de omzet is food) en borrelruimte voor vergadergasten.

De Banquet afdeling bestaat uit 14 vergaderzalen voor 2 tot 400 personen. Alle zalen zijn uitgerust met airconditioning, beamers en wifi. De patio (eveneens gelegen in de overdekte binnentuin) is een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor ontvangsten, pauzes, stands, recepties, lunches etc. (tevens uitbreidingsmogelijkheid voor restaurant).

Holiday Inn Leiden verzorgt tevens Outside catering. Er werden de afgelopen jaren evenementen verzorgd in de Pieterskerk (b.v. 810 pers. sit down galadiner), Hooglandse kerk, Provinciehuis Zuid Holland, de Waag enz.

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte