Vacatures: Hotel- en Restaurant Kasteel Elsloo


Maasberg 1
6181 GV Elsloo, Limburg
046-4377666
22 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Inmiddels meer dan 25 jaar geleden namen Fanny en Jo Meijers hun intrek in de rentmeesterswoning naast Kasteel Elsloo. Met veel passie bliezen zij het hotel en restaurant nieuw leven in. Samen met het vertrouwde team, worden al die restaurant- en hotelgasten nog steeds met dezelfde gastvrijheid ontvangen.

Wakker worden in het bos....
Proef de rust van het rijke verleden en het comfort van vandaag de dag. In een van de 24 comfortabele kamers droomt u de nacht tot een heerlijk eind. Een plek waar u helemaal tot rust komt en waar de rijke ervaringen van de dag zich in uw geheugen kunnen nestelen.

Puur en eerlijk verrassen....
Met pure smaken en eerlijke ingrediënten beproeven wij de Frans-mediterrane keuken en laten u à la carte kiezen voor gerechten die u mogen verrassen. Ons menu volgt de seizoenen en zo halen wij het lekkerste, het beste en het gezondste uit wat de jaargetijden ons te bieden hebben. Dagelijks vers natuurlijk.

Zaken beginnen...
... op de juiste plek. De warme sfeer van het kasteel, de unieke ligging aan de rand van het bos en de gastvrijheid van de Limburgers maken Kasteel Elsloo tot een bijzondere en inspirerende plek om zaken te doen. Van meeting tot training, van vergadering tot workshop, en van lezing tot seminar.

Jazeker wil ik!
Een trouwerij die begint met het jawoord in de Ridderzaal en eindigt, na een fantastisch feest in de Grimaldizaal met een nacht in de Torensuite: daar zeg je zeker Ja, ik wil tegen.
Beloof elkaar trouw in stijl!
Deze dag, maar ook deze plek zul je nooit vergeten. Kasteel Elsloo is zon unieke trouwlocatie waar je onherroepelijk voor valt. In het prachtige en stijlvolle kasteel bekruipt je het gevoel dat jullie nieuwe geschiedenis wel héél bijzonder wordt.

Kasteel hoort bij Elsloo
Elsloo bezat als vrije rijksheerlijkheid van oudsher een kasteel, al van voor de dertiende eeuw. De Spanjaarden staken het in 1579 bij de belegering van Maastricht in brand, waarna het Maaswater langzaamaan vrij spel kreeg en het oorspronkelijke kasteel verviel tot een ruïne.

Openingstijden
Het hotel is het hele jaar geopend. In het restaurant kunt u van maandag tot en met zaterdag lunchen tussen 11.30 en 18.00 uur. Op zondagen zijn wij doorlopend geopend van 11.30 tot 20.30. Dineren is mogelijk van maandag tot en met zaterdag tussen 18.00 en 21.30 uur en op zondag tussen 17.30 en 20.30 uur.

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte