Vacatures: Hotel V Fizeaustraat - The Lobby Fizeaustraat


Fizeaustraat 2
1097 SC Amsterdam, Noord-Holland
020-6623233
90 werknemers totaal
Onderdeel van Hotel V , Geen onderdeel van een hotelgroep

Foto en video

Omschrijving

Hotel V Fizeaustraat - www.hotelvfizeaustraat.nl


Het motto van Hotel V luidt, ‘From Amsterdam with love’. En terwijl Hotel V blijft groeien en uitbreiden, wordt onze liefde voor de stad ook alleen maar heviger. De jongste telg in de Hotel V-familie, hotel V fizeaustraat, telt 91 kamers, 4-en-een-halve ster, een bruisende culinaire lobby, meer dan voldoende parkeerruimte en een unieke ruimte waar evenementen gehouden kunnen worden.
Het hotel bevindt zich dicht bij het Amstelstation en kijkt uit over de adembenemende skyline van de Amstel. Deze nieuwe aanwinst bevindt zich in een prachtig, door architect Piet Zanstra ontworpen gebouw dat zich recht onder je neus verborgen houdt in een nog onopgemerkt en heerlijk rustig stukje Amsterdam.

The Lobby Fizeaustraat - www.thelobbyfizeaustraat.nl

Wat kun je verwachten bij Café/Restaurant/BarThe Lobby Fizeaustraat? “Food, Drinks, Gezelligheid.” Ontbijt, lunch en diner. Een eigentijdse jaren 70-uitstraling, een vleugje glamour en een creatief sfeertje. Een fijn terras en een geweldige bar. Een grenzeloze liefde voor goede kwaliteit eten en drinken en de passie van de crew om dit met je te delen. De meest uitmuntende gerechten, fantastische wijnsoorten en verrassende cocktails. Een wonderschone privé-eetkamer en de gewaagde Palm Room, onze ‘underground’ evenementenruimte.

Met plek voor 90 man, een privé-eetkamer, parkeergelegenheid en de gezellige drukte van het hotel, staat je meer te wachten dan alleen een restaurant. Meer dan een bar. Meer dan een café. Kom zelf maar eens een kijkje nemen.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte