Vacatures: Kasteel Oud-Poelgeest BV

Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest, Zuid-Holland
T 0715174224
W www.kasteeloudpoelgeest.com


 

Hét bewaarde geheim te midden in randstad op een steenworp afstand van Leiden, nabij het Keukenhof en het Noordwijkse strand en in één van de mooiste historische omgevingen die Nederland rijk is.

Het Kasteel anno 1640 was van de beroemde professor Boerhaave en ligt nu rustig naast de vijver, omgeven door het landgoed van 10 ha vol loofbomen met een poortgebouw, boswachtershuis en een kapel. Daarnaast is het koetshuis anno 1900 met het aangrenzende hotel met 45 kamers, voorzien van alle gemakken; een heerlijk terras, bistro, sauna, fietsen, gratis parkeren en wifi.

Het Kasteel zowel als alles wat Landgoed Kasteel Oud Poelgeest te bieden heeft, lenen zich voor een verassende diversiteit aan events. Zo bieden onze 13 zalen ruime capaciteit voor zakelijke en huwelijks aangelegenheden. Maar denk ook aan wijnproeverijen of kruidenwandelingen; alles is mogelijk.

Het verblijf op het landgoed draagt direct bij aan het behoud en herstel? De Stichting Erfgoed Oud Poelgeest bekommert zich al jaren om de schoonheid en glorie, in 2015 wordt o.a. de uiterst zeldzame Drakenzaal volledig gerestaureerd.