Vacatures: Kimpton De Witt Hotel

Nieuwezijds Voorburgwal 5
1012 RC Amsterdam, Noord-Holland
T 0205211746
W www.kimptondewitthotel.com


FRISSE, MODERNE STIJL, IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM

Alsof er een nieuw Hollands meesterwerk in de maak is: het Kimpton De Witt Hotel wordt een luxueuze maar tegelijk ook vrolijke aanlegplaats voor wereldreizigers die het beste van Amsterdam persoonlijk willen ervaren. Met één been nog in het roemrijke verleden, en met het andere vrijzinnig stappend richting toekomst, is dit hotel weer zo'n typische Kimpton-uiting; nu dan op z'n Amsterdams met humor en een flinke dosis eigenzinnigheid. De gasten worden verwelkomd door een 'levende muur' en een op Delfts blauw geïnspireerd tegeltableau in de lobby-huiskamer. Vervolgens valt het oog via de weelderige meubelstukken meteen op de open binnenplaats, compleet met schommels en al. In de chique hotelkamers kun je met stijl uitrusten en nieuwe energie opdoen. Een aantal hotelkamers zijn in het oorspronkelijke Renaissance-deel van het gebouw gesitueerd, met als uitschieter een suite verdeeld over drie verdiepingen in het geboortehuis van P.C. Hooft - 'de Nederlandse Shakespeare'. De voeten over de drempel naar buiten gezet, valt op dat we ons meteen in het historische hart van de stad bevinden - de perfecte uitvalsbasis om deze bijzondere buurt lopend te verkennen.

EEN LEVENDIGE BAR EN BISTRO

Ons buurtgerichte restaurant serveert lokaal gebrouwen bier en heerlijke gerechten, maar ook verrukkelijke beignets en koffie voor de nachtelijke en ochtendlijke verlangens. Of schuif door naar het historische café, waar je kunt genieten van een cocktail in een gemoedelijke sfeer.

AMSTERDAM VOL VERRASSINGEN

Vergaderingen en evenementen worden des te kleurrijker in de boetiekambiance van het hotel. Maar liefst acht unieke ruimten met in totaal 602 vierkante meters inspireren tot grootse ideeën en nog spectaculairder gebeurtenissen. Geniet van Kimpton's creativiteit, aandacht voor detail en intuïtieve service.

AMSTERDAMS KLOPPENDE HART 

De verrassende binnenstad van Amsterdam is rijk aan beroemde bezienswaardigheden en biedt interessante locaties om volop te genieten van een bruisend nachtleven, van shopping, kunst en nog veel meer. Wat een avontuurlijk verblijf! 

Kimpton De Witt Hotel Kimpton De Witt Hotel Kimpton De Witt Hotel