Vacatures: Landgoed De Horst

De Horst 1
3971 KR Driebergen - Rijsenburg, Utrecht
T 0343-556100
W www.baakhospitality.nl


Heb jij écht passie voor hospitality?


Het professionele team van Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, Baak Boeking, banqueting, housekeeping en hotelmanagement en deze zorgen voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving op Landgoed De Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk.

Werken bij Baak Hospitality vraagt om een gastvrije instelling, oog hebben voor de wensen van gasten en proactief meedenken met klanten. Dagelijks dragen wij zorg voor een volledig serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen van de Baak en andere organisaties zich volledig kunnen concentreren op hun trainingen, bijeenkomsten en ontmoetingen

Landgoed de Horst Driebergen

Landgoed de Horst is een uitdagende en professionele accommodatie, gelegen op 23 hectare groen, bestaand uit een park en een bos met een hoge ecologische waarde. Het is een bijzondere omgeving, speciaal ingericht voor trainingen en opleidingen. Het landgoed telt meerdere gebouwen, die allemaal een warme, authentieke sfeer hebben. De 30 leerruimten op het landgoed zijn geen standaard vergaderzalen, maar zo vormgegeven dat ze bijdragen aan een inspirerende bijeenkomst Verder beschikt het landgoed over een restaurant, een bar, 73 slaapkamers, 40 hotelkamers en een theater waar bijeenkomsten tot 278 personen gehouden kunnen worden.

Landgoed De Horst Landgoed De Horst Landgoed De Horst