Vacatures: Mövenpick Hotel `s-Hertogenbosch


Pettelaarpark 90
5216 PH 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
020-5191222
35 werknemers totaal
Onderdeel van Moevenpick Hotels

Foto en video

Omschrijving

Mövenpick Hotels & Resorts creëert momenten door gewone dingen op een buitengewone manier te doen. Mövenpick biedt een luxe, ontspannen en ongecompliceerde gastervaring en laat zien uit dat kleine gebaren een groot verschil maken. Of het nu elke middag een chocolade-uurtje is, slaaptechnologie op maat om een ​​goede nachtrust te garanderen of speciaal samengestelde leuke en gezonde kindermenu's, Mövenpick creëert een menselijke en warme omgeving voor gasten, zakenpartners en medewerkers. Mövenpick is toegewijd aan duurzame initiatieven en draagt zorg voor de lokale gemeenschappen en is het meest Green Globe-gecertificeerde hotelmerk ter wereld. Mövenpick, opgericht in 1973 in Zwitserland, maar met een erfenis van uitmuntende eten en drinken die teruggaat tot de jaren '40, heeft een groeiende portefeuille van meer dan 80 hotels in 24 landen. Het merk Mövenpick maakt deel uit van Accor, een wereldwijd toonaangevende reis- en lifestyle-groep die reizigers uitnodigt om zich welkom te voelen in meer dan 4.500 hotels, resorts en residenties, samen met zo'n 10.000 beste privéwoningen ter wereld.

Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch is gelegen naast het Provinciehuis, Net buiten het historische centrum van 's-Hertogenbosch and dichtbij de belangrijkste snelweg A2.

Het 4 sterren hotel biedt 92 kamers, een restaurant met 110 zitplaatsen, een bar en 3 conferentie zalen, waardoor dit een ideale locatie is voor de zakelijke en vrijetijds gast.

In het restaurant, bar en het terras naast het meer, kunnen gasten genieten van een divers menu met internationale gerechten.

Wij zijn lid van Koninklijke Horeca Nederland en werken conform Horeca CAO. Mövenpick Hotels & Resorts biedt uitstekende internationale carrière- en training mogelijkheden.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte