Vacatures: NH Collection Barbizon Palace


Prins Hendrikkade, 59-72
1012AD Amsterdam, Noord-Holland
+31(0)886446737
92 werknemers totaal
Onderdeel van NH Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met meer dan 375 hotels wereldwijd in 28 landen. We bieden je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. De collegiale sfeer zorgt voor de juiste energie, en perspectieven voor de toekomst.


Het vijfsterren NH Barbizon Palace is gelegen in het hart van het oude Amsterdam en de beroemde bezienswaardigheden zijn eenvoudig bereikbaar te voet of met het openbaar vervoer.
Het hotel ligt recht tegenover het Centraal Station van Amsterdam en op 5 minuten loopafstand van de Dam. De Rosse buurt en Chinatown bevinden zich eveneens vlakbij.

Het hotel is op unieke wijze samengesteld uit negentien 17e-eeuwse huizen met oud-Amsterdamse architectuur en een vijftiende-eeuwse kapel die dienst doet als conferentiezaal.

Naast de 274 hotelkamers bevat het NH Barbizon Palace een fitness-ruimte, sauna met een relaxruimte en een eigen aanlegsteiger. Geniet van een ontbijt, lunch of diner in Hudson's Terras & Restaurant, gelegen in het midden van de lichte en ruime hotellobby of dineer in het elegante Restaurant Vermeer, winnaar van verschillende internationale prijzen.

Interesse? Stuur je uitgebreide motivatie met CV naar:

NH Hotel Group
Recruitment
Postbus 1322
2130 EK Hoofddorp

{* do not remove dummy content *}

Adverteren

U kunt adverteren op deze pagina, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte