Vacatures: Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol


Beechavenue 142 - 160
1119 PR Schiphol-Rijk, Noord-Holland
0206553291
30 werknemers totaal
Onderdeel van Radisson Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

Adding Color to Life!

 

Ons kleurrijk en dynamisch hotel ligt maar op 8 minuten afstand van Schiphol Airport and kun je vinden in de groene omgeving van het Schiphol-Rijk Business Park.

 

Het Park Inn by Radisson concept verzorgt een vriendelijk, positief, energiek en ongecompliceerd verblijf en is speciaal ontworpen om de behoeften en wensen van de moderne reizigers te verwezelijken, die weten wat ze van een hotelverblijf willen en tegelijkertijd kwaliteit voor hun geld willen.

 

Het hotel heeft 150 kamers, 5 vergaderzalen en een Live Inn Room, Bar, Lounge en Restaurant concept. 

 

De 22 m2 kamers zijn ontworpen om de gasten een comfortabele plek te geven, waar geslapen, gewerkt en ontspannen kan worden. De slim ontworpen kamers hebben een ruime kledingkast, lichte en frisse badkamers met walk-in douches en een ruim bureau met flat-screen TV, dat gebruikt kan worden als computer scherm of Ipod speaker. 


De Live Inn Room Bar creëert overdag een koffie-cultuur sfeer met een brede keus aan koffie, waar van genoten kan worden in de lounge of als take-away. Wanneer de avond nadert, focust de bar zich op verfrissende dranken, wijnen en bieren. Of je nu de Live Inn Room gebruikt om te ontspannen, socializen, voor (privé) vergaderingen óf als plek om werk af te ronden; het is een plek dat bij iedereen past en waar gratis WiFi voor verbinding zorgt. 

De keuken biedt een ruime selectie aan Europese en Amerikaanse gerechten, waar van genoten kan worden in het Restaurant of Lounge, of simpelweg als afhaal gerecht voor op de kamer of onderweg. Daarnaast kunnen gasten genieten van een warm & koud ontbijtbuffet in de ochtend. Om ervoor te zorgen dat onze gasten altijd iets kunnen eten hebben we onze Kiosk, waar we 24/7 salades, broodjes, snacks en dranken aanbieden. Vroege vogels kunnen bijtijds vertrekken met een heerlijk ontbijt en verse koffie om de dag goed mee te beginnen!

Vergaderingen kunnen gehouden worden in een afgesloten vergader-gedeelte met 5 vergaderzalen en een vergader-lobby. Alle vergaderzalen zijn voorzien van gratis WiFi en krijtborden die heel de muur bekleden. 

 

Het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol behoort samen met de hotelbrands, Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Plaza, Country Inns & Suites en onze nieuwste hotel brands Radisson Red, Radisson Collection en Radisson Individuals tot de Radisson Hotel Group. Dit is een zeer snel groeiende internationale hotelketen die met een aantal hotels in de top 10 van de wereld staat.

Wij ondersteunen onze medewerkers met het volgende:

  • Voldoende parkeergelegenheid voor personeel of gratis gebruik van de shuttle bus van het hotel van en naar Schiphol (tussen 6:00-23:45 uur)
  • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Sociale activiteiten zoals de jaarlijkse Staff party, het Sinterklaasfeest en de Christmas Cocktail

  Hiernaast bieden wij ieder kwartaal training programma’s voor alle niveaus binnen het hotel.
 

Geïnteresseerd? Reageer dan gauw op een vacature en add some color aan ons hotel!

Tot gauw in het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport!

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte