Vacatures: Pullman Eindhoven Cocagne


Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven, Noord-Brabant
040 232 6132
170 werknemers totaal
Onderdeel van Accor Hotels

Foto en video

Omschrijving

Beschrijving hotel
De naam Cocagne herinnert aan het land van Kokanje waarover men zei dat het een paradijs was, oftewel Luilekkerland. De naam van het hotel wekt dan ook de indruk dat gasten zich nergens druk over hoeven te maken. Dat klopt helemaal. De ambiance van het hotel is zowel comfortabel als stimulerend. Het design is stijlvol en eigentijds. Het interieur uiterst comfortabel. De service is onberispelijk en vriendelijk. Bar & Restaurant Vestdijk47 verleidt reizigers met smaken uit de hele wereld. De Pullman Fit and Spa Lounge met zwembad is gespecialiseerd in zen-momenten. Pullman Eindhoven Cocagne heeft ook uitstekende zakelijke faciliteiten. Er zijn maar liefst 18 zalen voor vergaderingen, evenementen en congressen. En waar komen de gasten helemaal tot rust? In één van de 320 kamers.

Accor Hospitality
Pullman Eindhoven Cocagne is onderdeel van de hotelketen Accor. Accorhotels, ‘s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is met 4200 hotels aanwezig in ruim 90 landen. Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Naast Pullman zijn Sofitel Legend, MGallery by Sofitel, Swissotel, Novotel hotels en suites, Mercure, ibis, ibis styles en ibis budget merken van Accorhotels die in Nederland gevestigd zijn.  

Arbeidsvoorwaarden
Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!

Solliciteren
Indien je interesse heb in één van onze vacatures kun je reageren door op "Solliciteer" te klikken en je sollicitatie komt direct bij ons terecht. Daarnaast kun je ook per e-mail solliciteren: Linda.Heijnen@accor.com. Voor meer informatie over het hotel en de mogelijkheden kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer: 040-2326132.

Voor meer informatie
Websites:
www.pullman-eindhoven-cocagne.com
www.vestdijk47.nl

Facebook:
Hotel Pullman Eindhoven Cocagne
Bar en Restaurant Vestdijk 47

Twitter
@PullmanEindh
@Vestdijk47

Instagram:
pullmaneindhoven
restaurantvestdijk47 

 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte