Vacatures: Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport


Boeing Avenue 2
1119 PB Schiphol Rijk, Noord-Holland
+31 20 6553291
65 werknemers totaal
Onderdeel van Radisson Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

Welkom bij Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport,  
the perfect place to say YES to a new career!
 

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport is een internationaal 4 sterren hotel en ligt op 10 minuten van Schiphol. Het moderne hotel heeft 281 kamers onderverdeeld in verschillende kamertypen. Daarnaast heeft het hotel 16 goed uitgeruste en mooi vormgegeven conferentiezalen die aan alle wensen van de gasten kunnen voldoen. Het hotel heeft een uitgebreide keuze aan food and drinks: restaurant Haven waar het Radisson Super Breakfast Buffet geserveerd wordt en OTIUM Lounge en Restaurant, onder andere goed voor business lunches en uitgebreide diners. Bovendien beschikken we over een volledig uitgeruste gym.

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport behoort samen met merken als Radisson, Radisson Red, Park Inn by Radisson, Radisson Collection, Park Plaza, Country Inns & Suites en onze nieuwste hotel merk Radisson Individuals tot de Radisson Hotel Group. Dit is een zeer snel groeiende internationale hotelketen die in aantal hotels in de top 10 van de wereld staat.

Collega’s van verschillende afdelingen hebben binnen ons hotel en de keten goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. De filosofie van de keten is om collega’s van binnen uit te laten doorgroeien en daarvoor bieden we een breed scala aan trainingen. Zo blijven medewerkers groeien in hun werk, zowel professioneel als persoonlijk.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die begrijpen dat ze zelf een belangrijke rol hebben in het overbrengen van de optimale gastvrijheidservice naar onze gasten en collega’s.

Ligt jouw passie in het verlenen van service en wil jij je professioneel en persoonlijk ontwikkelen? Zo ja:

Talk to us, en ontdek de huidige en toekomstige mogelijkheden bij ons.

Join us, als jij je carrière wilt beginnen of vervolgen in een dynamische en vooruitdenkende onderneming.

Grow with us, en deel ons doorgaand succes.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte