Vacatures: Radisson Blu Royal Hotel


Rue du Fossé aux Loups, 47
1000 Bruxelles,
003222273180
127 werknemers totaal
Onderdeel van Radisson Hotel Group

Foto en video

Omschrijving

Het Radisson Blu Royal Hotel – dat deel uitmaakt van de Rezidor Hotel Group, die één van de snelst groeiende hotelgroepen in de wereld is en beschikt over 5 grote hotelketens – is een vier sterren hotel gesitueerd in het hartje van Brussel op slechts enkele minuten wandelen van de Grote Markt, het belangrijkste shopping en restaurant gedeelte van de stad en het centrale station.

De 281 kamers en suites beschikken over alle faciliteiten die verwacht worden van een eersteklasse hotel, gratis draadloos internet (WiFi) inbegrepen.

Het hotel beschikt over twee restaurants. Enerzijds het net vernieuwde Atrium Restaurant gelegen aan de overblijfselen van de historische Romeinse stadsmuur die zich uitstrekt in het acht verdieping hoge Atrium, omgeven door een weelderige, exotische beplanting. Anderzijds beschikt het hotel over het 2 Michelin sterren Sea Grill Restaurant dat hoog gerangschikt staat bij de belangrijkste restaurantgidsen en u laat genieten van zijn beroemde vis – en zeevruchtenbereidingen.

Daarnaast heeft het Radisson Blu Royal Hotel een splinternieuwe Brussels Royal Fitness Club met sauna en massage faciliteiten;

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte