Vacatures: Sandton Hotel De Roskam

Arnhemsestraatweg 62
6991 JG Rheden, Gelderland
T 026 497 1277
W www.sandton.eu


Ben jij een Front Office Manager en kun jij als geen ander activiteiten rondom Front Office en Revenue Management coördineren? Ben jij in staat om oplossingsgericht en efficiënt te werken om ervoor te zorgen dat de Front Office goed loopt en rendement opleveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sandton Hotel de Roskam
Eén van onze unieke hotels is Sandton Hotel de Roskam. Sandton Hotel De Roskam is een heerlijk comfortabel viersterren hotel aan de voet van misschien wel het meest indrukwekkende natuurgebied van Nederland: de Posbank. Dit comfortabele hotel beschikt o.a. over 59 smaakvolle kamers, een Grand Bistro, binnenzwembad, sauna, stoomcabine en beautycentrum De Veluwezoom. Het hotel is volop in ontwikkeling en heeft plannen voor aanpassingen op zowel de begane grond als aan de kamers. Door de unieke ligging en de comfortabele sfeer is dit hotel een perfecte locatie voor zowel de zakelijke- als leisure gast.

Sandton Hotel de Roskam heeft voor haar locatie in Rheden een vacature voor een

Front Office Manager

Jouw rol als Front Office Manager
In de functie van Front Office Manager ben je verantwoordelijk voor en coördineer je activiteiten rondom de Front Office en Revenue Management. Je zorgt ervoor dat de afdeling goed loopt en rendement opleveren als ook dat er een goede samenwerking is tussen de verschillende afdelingen binnen het hotel en dat dit op een zo’n efficiënt mogelijke manier gebeurt. Tevens geef je leiding aan het gehele Front Office team en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, waarbij je zelf ook op gezette tijden operationeel meewerkt. Je rapporteert aan de General Manager en bent onderdeel van het Management Team van het Hotel.

Wie ben jij?
Ben jij een communicatieve en commerciële Front Office Manager en heb jij als geen ander passie voor hospitality? En weet je daarmee anderen zowel te inspireren, coaching als motiveren? Ben jij ook een proactieve bruggenbouwer die in staat is om collega’s en afdelingen te verbinden, werkzaamheden efficiënt in te richten en tot zijn/haar uitdaging maakt om de beste te zijn en te blijven?

Check jouw profiel;

 • Minimaal een afgeronde MHS of MTRO opleiding
  Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een hotelketen
  Of minimaal 3 jaar ervaring als Front Office Manager of Rooms Division Manager waarbij genoemde taken tot de verantwoordelijkheden behoorden
  Ervaring met informatiesystemen en het reserveringssysteem Fidelio is een pré
  Ervaring met en kennis van het gehele Microsoft Office pakket
  Kennis van Revenue en Yield management
  Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits.


Sandton Hotel de Roskam biedt
Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Je krijgt een laptop en smartphone van de zaak. Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Interesse in de functie van Front Office Manager?
Solliciteer via de sollicitatiepagina en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren:
http://ihmg.onlinevacatures.nl:80/nl/Vacancy/Postulate/81818?jid=2235

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcello Pauw, General Manager Sandton Hotel de Roskam via 06-30125388.

We kijken uit naar jouw sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Leidinggeven, Leidinggevend, Leidinggevende, Front Office Management, Revenue Management, MHS, MTRO, Hotel, Hotellerie, Horeca, Commercieel

 


Beschikbare Hotel vacatures