Vacatures: Savoy Hotel Rotterdam


Hoogstraat 81
3011 PJ Rotterdam, Zuid-Holland
+31 (0)10 413 9280
24 werknemers totaal
Onderdeel van Eden Hotels

Foto en video

Omschrijving

Over Savoy Hotel Rotterdam

Savoy Hotel Rotterdam is een eigentijds 4-sterren stadshotel met een rijke naoorlogse historie. Met 94 luxe hotelkamers (in 2018-2019 volledig gerenoveerd), een gezellige hotelbar en ontbijtrestaurant ligt het hotel in het kloppende hart van Rotterdam, midden in het Hoogkwartier. Een pareltje van een wijk die zich typeert door haar typische wederopbouwstijl. Met een paar minuten lopen struin je al door de befaamde Markthal en de gezellige Oude Haven, net als dat je in een mum van tijd bij alle andere Rotterdamse hotspots en bezienswaardigheden bent. Met het OV voor de deur kun je in een mum van tijd de hele stad ontdekken.

Bij Savoy Hotel Rotterdam kennen we de leukste plekken, hippe hotspots en hidden gems van Rotterdam en vertellen je er graag alles over. En dat proberen we nacht even anders te doen: iets eh… prikkelender! Eigenwijs, persoonlijk, fris & uniek. Dat is Savoy Hotel Rotterdam.

Savoy Hotel Rotterdam maakt onderdeel uit van Eden Hotels. Een echte Nederlandse hotelgroep met 14 stadshotels die zich onderscheiden doordat ieder hotel een eigen unieke stijl heeft en dat met trots uitdraagt. Gasten zijn bij ons écht even weg en worden ondergedompeld in de lokale beleving. Net als de hotels zijn al onze medewerkers divers en bijzonder en dat maakt werken bij Eden echt anders. We zijn overtuigd dat blije collega’s zorgen voor tevreden gasten en alles wat we doen is er op gericht dat te realiseren.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte