Vacatures: The Anthony Hotel


Kanaalstraat 197-199
3531 CG Utrecht, Utrecht
030 2272975
16 werknemers totaal

Omschrijving

THE Anthony hotel. HET nieuwste hotel in Utrecht!

Een keer in de zoveel tijd komen er unieke kansen op je pad. Dit is zo’n kans. Deel uitmaken van het allereerste team van The Anthony hotel! 

In een oud klooster 800 meter van het centraal station wordt op dit moment een luxe, maar toegankelijk 4+ sterren hotel gebouwd. In totaal is er in het hotel ruimte voor ruim 220 gasten. Ondersteunend aan het hotel komt een prachtig restaurant, THE Dine, waar de typerende authentieke kenmerken van het klooster duidelijk zichtbaar zijn. Dit in combinatie met de hippe marmeren tafels velvet stoeltjes en de onvervaagbare glimlach van het team. Ondersteunend aan het THE Dine komt een hippe bar ín de lobby met uitzicht over de authentieke kloostertuin. Voor evenemnten en parijen is THE Chapel beschikbaar en het kleurrijke ubran dakterras. Het hotel is in oppervlakte een van de grootste hotels van Utrecht en bevat een ruime variatie aan kamers. Van traditionele hotelkamers, tot suites tot familiekamers met 3 slaapkamers. Het hotel wordt luxe, maar toegankelijk, vrij, maar persoonlijk, huiselijk, maar chic.

Wij zijn op zoek naar een jonge, hardwerkende, en hippe werknemers. Iemand die deze unieke kans met beide handen aanpakt en ons helpt om dit van de grond af op te bouwen. Als hotel-restaurant zijn wij 365 dagen per jaar geopend voor ontbijt, lunch en diner. Flexibiliteit en verantwoordelijkheid zijn daarom 2 van de belangrijkste eigenschappen.

Wil jij deel uitmaken van onze jonge en ambiteuze team in HET nieuwe hotel in Utrecht, bekijk dan nu onze vacatures of doe een open sollicitatie! Bekijk meer informatie over THE Anthony hotel op theanthony.nl

With love, 

THE Anthony

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte