Vacatures: The College Hotel


Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam, Noord-Holland
+31 20 5711511
35 werknemers totaal
Onderdeel van Corendon Hotels & Resorts

Foto en video

Omschrijving

THE COLLEGEHOTEL Is opgericht als trainingshotel en onderdeel van Corendon Hotels & Resorts. Een vast team van professionals begeleidt studenten van MBO's en HBO's.

Het doel van het hotel is om de hotellerie te voorzien van nieuw professioneel talent, dat is getraind in een goed ontworpen, conceptueel boetiekhotel.

Het vier sterren hotel bevindt zich in een oud schoolgebouw. De historie van het gebouw is nog terug te zien in de hoge plafonds, de comfortabele open haarden en de grote trappenhuizen.
Wij combineren de aristocratische stijl van vroegere tijden met het hedendaagse design van de energieke stad Amsterdam. THECOLLEGEHOTEL ligt dicht bij het Museumplein waardoor het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Diamond Factories en het oude stadscentrum van Amsterdam gemakkelijk en snel te bereiken zijn

Het hotel heeft 40 kamers en suites. Alle kamers zijn bijzonder ingericht, hebben een eigen identiteit en bieden uiteraard alle moderne, luxe faciliteiten.

De eclectische stijl en het speciaal voor The College Hotel vervaardigde meubilair vormen een warm 'thuisgevoel' waar alle gasten genieten van een persoonlijke service.

Voor meetings en congressen heeft THECOLLEGEHOTEL een viertal vergadersalons ter beschikking, die overigens ook voor een lunch of diner kunnen worden gebruikt. Daarnaast biedt THECOLLEGEHOTEL de perfecte ambiance voor exclusieve cocktailparty's, bruiloften en andere speciale gelegenheden.

Het restaurant, met halfopen keuken, biedt plaats aan 60 personen. De stijl van koken kan omschreven worden als 'New Dutch Cuisine'. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Verder biedt het hotel 24-uur per dag roomservice.

De sfeervolle Bar Lounge is de gehele dag en avond geopend en is niet alleen zeer geliefd bij de hotelgasten maar ook bij de bewoners uit de omgeving. 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte