Vacatures: Van der Valk Hotel Houten

Hoofdveste 25
3992 DH Houten, Utrecht
T 030-6346800
W www.hotelhouten.nl


Hotel Houten is nu 5,5 jaar open en is centraal gelegen aan de A27. Het meest opvallende is de vorm van het gebouw, een toren van 60 meter hoogte. Sinds de opening heeft Hotel Houten een grote groei doorgemaakt en de drukte neemt nog steeds toe.

Hotel Houten biedt de volgende faciliteiten aan de gasten:

 Hotelkamers

Hotel Houten heeft 163 hotelkamers waaronder: Luxe kamers, Royal Suites, Wellness Suites, Royal Suites en Bruidssuites.

 À la carte restaurant

De keuken van het restaurant is geopend van 11:00-23:00. In het restaurant is plaats voor 350 mensen. Elk seizoen wordt de kaart aangepast en worden de seizoensgebonden producten verwerkt in specialiteiten. Ook is er elke ochtend een ontbijtbuffet en verder biedt het restaurant door de week lunch- en dinerbuffetten aan voor gasten die een zaal gehuurd hebben.

 Live Cooking restaurant

Hotel Houten presenteert elke zaterdag, zondag een uitgebreid “Live Cooking” buffet. Hotel Houten beschikt over een luxe open keuken waar het keukenteam de gerechten à la minute bereidt. Dit restaurant heeft ook ongeveer 350 zitplaatsen.

 Bar/lounge

Overdag wordt er voornamelijk koffie gedronken, ook is er een kleine kaart beschikbaar voor de lunch. ’s Avond is de bar een borrelgelegenheid en ontmoetingsplaats voor hotelgasten.

 Banqueting afdeling

De banqueting afdeling van Hotel Houten bestaat uit 20 vergaderzalen. Deze zalen bevinden zich op de 2e en 3e etage. Op de 1e etage zitten nog twee grote zalen waar voornamelijk bruiloften, feesten en partijen worden gegeven. Deze zalen zijn allebei voorzien van een bar en een dansvloer.

 Kennykoken

Elke vrijdag! Terwijl de ouders aan tafel genieten van het geen onze menukaart u te bieden heeft ontplooien de kinderen zich met onze koks tot ware koks en maken hun eigen 3 gangen menu klaar!

Van der Valk Hotel Houten Van der Valk Hotel Houten Van der Valk Hotel Houten