Vacatures: Van der Valk Hotel Leusden


Philipsstraat 18
3833 LC Leusden-Amersfoort, Utrecht
+31 33 4 345 345
95 werknemers totaal
Onderdeel van Van der Valk

Foto en video

Omschrijving

Welkom in Hotel Leusden In het groene hart van Nederland tussen Amersfoort en Utrecht vindt u Hotel Leusden. Zakelijke efficiency gecombineerd met de sfeer en luxe van een 4-sterren hotel. Hotel Leusden heeft een sfeervol restaurant met een ruim terras en in de zomer een heerlijk Lounge18 terras. Ons Grand Café is dagelijks geopend voor een hapje en een drankje. Hotel Leusden beschikt over 8 multifunctionele zalen waaronder een boardroom op de 7de etage waar u een schitterend uitzicht heeft over Leusden en Amersfoort. Alle 175 kamers zijn ruim ingericht voorzien van bad en douche, televisie, telefoon en balkon. Het hotel beschikt over ruime gratis parkeerfaciliteiten en een parkeergarage is aanwezig. Het gehele hotel is voorzien van wireless internet. De centrale ligging en de goede bereikbaarheid maken het tot een geliefde accommodatie.

Onze suite met bubbelbad is een luxe hotelkamer voorzien van alle gemakken. Zo vindt u in deze kamer een kingsize bed, een balkon, televisie, telefoon, badkamer met bubbelbad en een luxe douche met jet-streams. Direct Boeken

Onze keukenbrigade is van alle markten thuis; van een heerlijke lunch tot een uitgebreid meergangen diner. De menukaart die meerdere malen per jaar wordt aangepast, bestaat uit diverse klassieke gerechten maar ook een aantal specialiteiten. Ook voor onze vegetarische gasten is er genoeg keuze. Kinderen zijn de toekomst en ook daarom hebben wij voor onze kleine gasten een heerlijk Timo Toekan Menu.

Voor kleine of grote groepen is ons restaurant uitermate geschikt met een capaciteit van 225 zitplaatsen kunnen wij altijd een mooie tafel voor u reserveren. Wenst u liever een vastgesteld menu is dat geen enkel probleem onze reserveringsafdeling helpen u hier graag mee.

Onze keuken is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 22.00 uur

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte