Vacatures: Via Viku B.V. werken bij Hotel Indigo The Hague - Royal Palace


Noordeinde 33
2514 GC Den Haag, Zuid-Holland
085 - 4866339
22 werknemers totaal
Onderdeel van IHG

Foto en video

Omschrijving

Dit luxury lifestyle boutique hotel ligt midden in het centrum van Den Haag, recht tegenover het Paleis Noordeinde. In dit karakteristieke monumentale pand dat dateert uit 1884 zal het hotel met 63 kamers medio november 2017 haar deuren openen onder de naam Indigo The Hague Royal Palace. Hotel Indigo is onderdeel van Intercontinental Hotels Group. Borealis Hotel Group draagt zorg voor de ontwikkeling en langjarige exploitatie van het hotel. Het luxury boutique concept van Indigo is een statige toevoeging in het toeristisch gebied en het Haagse overnachtingaanbod.

Voor deze  unieke locatie tegenover het paleis gaat Viku B.V. de schoonmaak van de algemene ruimten en hotelkamers verzorgen.

Viku B.V. is al ruim 15 jaar de specialist in efficiënte, innovatieve en kwalitatieve housekeeping, een familiebedrijf waarin een open cultuur heerst die medewerkers inspireert om te presteren. NEN 4400-1 gecertificeerd, Lid van de branchevereniging OSB en medeondertekenaar van de code “verantwoordelijk marktgedrag”. Werken bij Viku is werken met plezier in een gezellig gemotiveerd team!

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte