Vacatures: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum


Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist, Utrecht
0343-492492
90 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen biedt Woudschoten een sfeervolle accommodatie met 30 zalen en 140 hotelkamers. Wij bieden altijd een compleet product met diverse faciliteiten en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Wij verzorgen de rest.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum vindt gastgerichtheid zeer belangrijk in alles wat wij doen. Daarmee laten wij gasten zien dat ons team van medewerkers hét verschil maakt in de ervaring die zij hebben met Woudschoten. Kortom: onze medewerkers zijn van groot belang voor ons middels een hoffelijke, empathische en pro-actieve manier.

Wil je meer weten over hoe wij werken en wie wij zijn? Neem dan een kijkje op woudschoten.nl/onze-natuur

GASTGERICHT

Spreekt het je aan om bij te dragen aan ons gastvrije product en wil je deel uitmaken van een enthousiast en creatief team dat optimale service wil verlenen aan de gasten? Wil jij je talenten optimaal benutten samen met een hechte club van 90 medewerkers? Word dan onze nieuwe collega en reageer op één van onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie voor een parttime of fulltime job via woudschoten.nl/vacatures.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte