Partners

De Career Club NHTV

De Career Club NHTV Academy of Hotel & Facility, is opgericht door studenten; voor studenten.
Het doel van deze club is om studenten dichter bij het werkveld te krijgen en hiermee hun netwerk én kennis te vergroten. Dit doen zij door middel van unieke, innovatieve en interactieve activiteiten zoals trainingen, workshops, panels en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website. 
 

kokswereld.nl 

Op kokswereld.nl vind je een verzameling culinaire wetenswaardigheden gemaakt voor en door koks. Aangevuld met fotoreportages, een productkalender, een kook quiz en smaakvolle links.

 

Koksforum.nl

Hét web-forum voor de professionele koks is koksforum.nl Een forum met een grote verscheidenheid aan onderwerpen over culinaire weetjes, horecanieuws en andere relevante onderwerpen. Initiatiefnemer is Leo kortland, zelf professioneel kok met culinaire betrokkenheid in binnen- en buitenland.

 

Arbex Hotel Services, wij nemen uw zorg uit handen

Arbex is de specialist in horecapersoneel uit Polen. In Polen zijn veel gekwalificeerde arbeidskrachten beschikbaar. Deze mensen hebben een hoge arbeidsmoraal en willen graag werken in Nederland. Het gaat hier om de meest uiteenlopende functies, van housekeeping tot restaurant. Van keuken tot receptie of stewarding. Alle werkplekken waar een goede mentaliteit en kennis van zaken nodig zijin. Tegenwoordig is er in Nederland een tekort aan gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. In Polen zijn deze mensen beschikbaar. 

Door jarenlange ervaring in de uitzendbranche en commerciele dienstverlening weten wij dat er in deze branche maar een ding telt. Kom je afspraken na!

Arbex heeft kwaliteit en duidelijke afspraken hoog in het vaandel staan. Wij beloven geen dingen die we niet kunnen waarmaken. Deze aanpak geldt zowel naar de klant  als naar de uitzendkracht. Een tevreden uitzendkracht kan zich volledig op het werk concentreren. Dus een no-nonsense aanpak met duidelijke afspraken! Kijk voor meer informatie op Arbexservices.nl

 

Sbit Hospitality Services, IT specialist voor de Hotellerie

Waar een aantal jaren geleden een hotel nog door kon draaien zonder ICT, is dit vandaag de dag een illusie. Los van alle complexe handmatige handelingen is uw personeel niet meer gewend handmatig te werken. Zorg daarom voor een stabiele infrastructuur, topmerk servers en werkstations. Steeds meer diensten zijn internet gebaseerd, internet is een “must” voor ieder hotel. Zorg dat dit goed geregeld is, want het internet is de grootste bron van virussen en andere narigheid, een goede firewall is op zijn plaats. SBit Hospitality Services kan u helpen de juiste beslissingen te nemen, zij hebben jarenlange ervaring op dit gebied in de hotellerie en hebben altijd de juiste kwalitatief hoge oplossingen in huis. Alle diensten gerelateerd tot ICT kan SBit Hospitality Services voor u realiseren en onderhouden, tot en met een volledige outsourcing van uw ICT.  
Meer informatie 

 

Wiemer Technische Dienst

Voor tijdelijke ondersteuning in uw technische dienst of (gedeeltelijke) uitbesteding, specialist in hotellerie. 

Is uw onderneming toe aan een goed functionerende technische dienst? 
Heeft uw technische dienst aanvulling of een invalkracht nodig?
Geeft u uw storingsdienst liever uit handen? 
Wilt u het gebouw- en kameronderhoud laten verzorgen?

Dan is WiemerTD voor u dé oplossing.

WiemerTD heeft 14 jaar ervaring in technische dienstverlening in 4- en 5 sterren hotels in Amsterdam en omgeving. Van schilderen tot leidinggeven, van loodgieterswerk tot zwembadonderhoud, Elco Wiemer kent de ins en outs van de hotellerie.

 

ReVPAR Horeca Rendement Advies

ReVPAR Horeca Rendement richt zich op het geven van advies aan hotels en restaurants op het gebied van rendement. Voor zowel startende als bestaande hotels als restaurants biedt ReVPAR u advies op maat voor verbetering van uw omzet en rendement. 

Voor startende ondernemingen begeleiden wij u bij de opzet van uw ondernemingsplan, de financiering en de locatie. Na de opening van uw bedrijf kunnen wij u blijven begeleiden en zelfs uw administratie beheren. Via ReVPAR ICT Tools kunt u gebruik maken van diverse programma’s die in eigen beheer of door partners zijn opgezet.

 

HTC Uw Horeca & Catering Navigator

Voor een beter resultaat! 
HTC Horeca & Catering Adviescentrum helpt u met het bepalen van de juiste koers in de horeca, catering en recreatie. Wij gebruiken hiervoor de modernste navigatiesystemen en – technieken. 
  
Sinds 1978 verdiepen wij ons in alle trends en ontwikkelingen. In binnen- en buitenland. 
  
“Voor een beter resultaat”. Dit motto heeft HTC advies sinds de oprichting al duizenden malen met succes in de praktijk gebracht. Bij onze opdrachtgever. Vrijdenkend, recht door zee en onafhankelijk. Het landelijk werkende HTC advies heeft sinds 1978 meer dan 3.500 opdrachtgevers bijgestaan met enthousiasme en vakmanschap.

 

Highland Purchasing - Horeca inkooporganisatie

Highland Purchasing is een inkooporganisatie voor Nederlandse horecabedrijven. Onze deelnemers zijn niet-concerngebonden hotels, conferentiecentra, restaurants, bungalowparken, zorginstellingen en golfclubs. Ons bedrijfsdoel is inkoopactiviteiten van onze deelnemers te combineren tot grote volumes, waardoor met leveranciers door heel Nederland - per productgroep één – gunstige afspraken gemaakt kunnen worden wat betreft prijs, kwaliteit en service.

Deze afspraken zijn voordeliger dan de afspraken, die de afzonderlijke deelnemers ooit zouden kunnen maken. In de dagelijkse praktijk plaatsen deelnemers van Highland Purchasing hun bestellingen rechtstreeks bij onze leveranciers via de efficiënte Highland Purchasing inkoopportal, speciaal ontwikkeld voor dit doel.

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte