Horeca & Travel College kiest voor werkenindehoreca.nl

Vanaf maart 2014 kunnen de studenten van de HCEM-opleiding Hotel-, Congres- en Evenementenmanagement (bbl) via deze website een werkplek vinden bij de diverse leerbedrijven.  De samenwerking is uniek; nog niet eerder werd de match tussen leerlingen en leerbedrijven geheel via een gespecialiseerde carriérewebsite gerealiseerd.

Met deze samenwerking wil het Horeca & Travel College, een college van ROC Midden Nederland, een kwaliteitsslag maken naar de studenten en de partners in het bedrijfsleven. Door de landelijke dekking en de eigen functie categorie op de website zijn studenten minder tijd kwijt aan het zoeken van een leerplek en de leerbedrijven hebben direct de potentiële studenten bij elkaar. Naast de uitgebreide bedrijfsinformatie heeft deze website ook algemene informatie over werken en solliciteren in de horeca.


Voor het studiejaar 2014/2015 zullen de studenten op dit platform hun leerbedrijf gaan zoeken waar alle HCEM leerbedrijven hun leerplek vacatures hebben geplaatst. De studenten vinden eenvoudig hun weg op deze carrièrewebsite tussen het actuele vacature aanbod.  De bedrijven kunnen indien gewenst gebruik maken van de website voor overige vacatures en de school heeft een efficient plaatsingsproces in handen. De win-win cirkel is daarmee rond.


WerkenindeHoreca.nl is op internet al geruime tijd dé toonaangevende landelijke website voor een (bij)baan, leer- of stageplaats in de Horeca.


Met de HCEM-opleiding Hotel-, Congres- en Evenementenmanagement van het Horeca & Travel College kiest de student voor de combinatie tussen een baan bij de mooiste hotels, restaurants en conferentie-oorden van Midden-Nederland én een niveau 4 kwaliteitsopleiding.


De student volgt de 'beroepsbegeleidende leerweg' (bbl). Vier dagen in de week in de praktijk bij een gerenommeerde horecaonderneming in Nederland op basis van een leer/arbeidsovereenkomst en één dag in de week volgt de student onderwijs bij het Horeca & Travel College. De student wordt opgeleid tot operationeel leidinggevende bediening in de Horeca banquet en evenementen branche waarbij de serviceverlening aan (internationale) gasten de hoofdtaak is. Een speciale opleiding voor werken in het topsegment van de horeca.
 

 

 

Terug naar nieuws overzicht<

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte