Vacatures: Clipper Airport Hotel


Rotterdam Airportplein 68
3045 AP Rotterdam, Zuid-Holland
010-799 90 90
12 werknemers totaal

Omschrijving

Het 3 sterren Clipper Airport Hotel opent in de zomer 2021 voor het eerst haar deuren en heeft een gave moderne en groene uitstraling. Verdeeld over 5 verdiepingen komen 125 kamers in verschillende kamertypes. Zo zijn er één-, twee- en driepersoonskamers, familie kamers en een aantal studio’s & appartementen waar gasten voor een long-stay kunnen verblijven.
 
Het hotel is voorzien van een geavanceerde self-check in waar gasten zelfstandig kunnen inchecken of uitchecken. Naast de self-check in is er uiteraard ook een balie waar onze medewerkers klaar staan om de gasten met gastvrijheid te verwelkomen. Verder is er op de begane vloer een ontbijtbuffet waar gasten hun dag kunnen starten met een lekker ontbijtje. Naast het ontbijtbuffet is er een ideale Mini-Marketshop waar onze gasten allerlei benodigdheden en kleine boodschappen kunnen kopen.
 
De duurzaamheid staat centraal in dit unieke hotel. Zo is er voor gekozen om geen gas aansluiting aan te schaffen, maar draait het hotel op warmtepompen. Via de ruim 100 zonnepanelen kunnen wij vrijwel al ons stroomverbruik zelf opwekken en een groot deel van de parkeerplekken is voorzien van een oplaadpaal voor elektrische auto’s. De uitstraling van Clipper Airport Hotel is groen met veel planten en duurzame, natuurlijke materialen zoals hout en bamboe.
 
Clipper Airport Hotel is gelegen op het terrein van Rotterdam The Hague Airport, de terminal is ongeveer 50 meter lopen en het openbaar vervoer stopt letterlijk naast de deur. Binnen 15 minuten sta je op Rotterdam Centraal en ook Den Haag is goed bereikbaar met metrolijn E. Met de auto ben je binnen no-time op de omliggende snelwegen A4, A13, A20 en de N470.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte