Carrière mogelijkheden binnen een hotel

Je wilt werk zoeken in een hotel en hebt plannen om te gaan solliciteren. Maar hoe pak je dat aan? Op deze pagina tref je informatie aan die je goed kunt gebruiken als je werk zoekt in een hotel of wilt solliciteren.

Een hotel is een uitstekende omgeving om carrière te maken. Hotels zijn in veel gevallen bereid mensen op jonge leeftijd verantwoordelijke functies te geven. Als er een vacature is zal de keuze wel vaak vallen op iemand die bekend is bij het bedrijf, interne promoties komen in een hotel dan ook vaak voor.

Een mooi voorbeeld van zo’n Hotel carrière is Stefan Verboom. Tijdens zijn studie heeft hij veel Horeca bijbanen gehad in bediening van verschillende restaurants. Zijn stage van de Middelbare Horecaschool heeft hij doorlopen in de receptie van een 5-sterren hotel in Amsterdam. Na zijn stage hoefde hij niet te solliciteren, hij werd gevraagd of hij wilde blijven en hem werd een functie aangeboden als hotel receptionist. Dit heeft hij 2 jaar gedaan waarna hij binnen ditzelfde bedrijf promotie maakte en verantwoordelijk werd voor het beheren van de debiteuren administratie. Na 2 jaar is hij in Londen gaan werken als shiftleader in de receptie van het beroemde Dorchester Hotel. 3 jaar later keerde hij terug naar Nederland en werd hoofd receptie in een hotel in Den Haag. Na 3 jaar werd hij binnen dezelfde keten gepromoveerd tot Adjunct Directeur en 2 jaar later werd hij van datzelfde hotel General Manager.

 

 

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte