Producten en tarieven abonnement Werken in een Hotel

WerkenineenHotel.nl werkt met een abonnement waarmee u onbeperkt al uw hotelvacatures kunt plaatsen. De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf wat wij meten a.d.v. de beoogde headcount. U kunt kiezen voor de volgende abonnementen:

 • Een doorlopend abonnement voor een minimale duur van één jaar of
 • ​Een abonnement voor een periode van één maand.

 

Doorlopend abonnement - tarieven per vestiging 

Beoogd aantal medewerkers Tarief per vestiging per maand
0-24  € 50,-
25-49  € 82,-
50-99  € 120,-
100-199  € 155,-
200 of meer  Wij maken graag voor u een
 offerte op maat

 

Bovenstaande tarieven zijn uitsluitend geldig bij een contract voor minimaal 1 jaar en worden vooraf per jaar gefactureerd.
Het abonnement is per jaar opzegbaar met een opzegtermijn van 2 maanden. Standaard Tarieven geldig bij deelname voor 1 juli 2023 Meld je hier aan!

 • Tarieven zijn per vestiging per maand, exclusief BTW en afhankelijk van het beoogd aantal medewerkers in eigen dienst van de vestiging.
 • Met de beoogde headcount wordt bedoeld het aantal fulltime, parttime en oproep medewerkers in dienst van uw bedrijf aan het einde van de wervingsperiode.
 • Tarieven zijn van toepassing bij bedrijven met één vestiging/ locatie.Voor bedrijven met meerdere vestigingen/ locaties geldt een andere tariefstructuur. Op basis van het aantal vestigingen en de beoogde headcount per vestiging maken graag een voorstel voor u op maat!  


Maandabonnement - tarieven per vestiging

Wellicht heeft uw bedrijf niet vaak vacatures of wilt u WerkenineenHotel.nl eerst uitproberen voordat u een doorlopend lidmaatschap aangaat. In dat geval kunt u kiezen om gebruik te maken van een maandabonnement. Gedurende die maand kunt u onbeperkt uw vacatures plaatsen op hèt wervingskanaal voor de Hotellerie. De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf wat wij meten a.d.v. de beoogde headcount. Een maandabonnement verplicht u niet tot afname van een doorlopend abonnement en eindigt automatisch zonder opzegging.

 

Beoogd Aantal medewerkers Tarief per vestiging per maand
0-24  € 215,-
25-49  € 300,-
50-99  € 400,-
100-199  € 500,-
200 of meer  Wij maken graag voor u
 een offerte op maat

 

 • Bovenstaande tarieven voor zijn per vestiging per maand, exclusief BTW en afhankelijk van het beoogd  aantal medewerkers in eigen dienst van het bedrijf. 
 • Met de beoogde headcount wordt bedoeld het aantal fulltime, parttime en oproep medewerkers in dienst van uw bedrijf aan het einde van de wervingsperiode.
 • Tarieven zijn van toepassing bij bedrijven met één vestiging/ locatie.Voor bedrijven met meerdere vestigingen/ locaties geldt een andere tariefstructuur. Op basis van het aantal vestigingen en de beoogde headcount per vestiging maken graag een voorstel voor u op maat! 

 

Promotie

WerkenineenHotel.nl is meer dan een kwaliteitsplatform. Met een gratis bedrijfspagina kun je op bij ons je bedrijf goed profileren en werken aan “employer branding” Al onze vacatures worden met foto doorgestuurd naar onze social media kanalen, die een gemiddeld bereik hebben van 400.000 mensen per maand.  WerkenineenHotel.nl heeft verschillende promotiemogelijkheden om de geplaatste vacature extra onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Kijk voor meer informatie eens op onze promotiepagina

 

Werkwijze WerkenineenHotel.nl

WerkenineenHotel.nl is een wervingskanaal specifiek voor de hotellerie. Alleen Hotels kunnen gebruik maken van de site voor hun vacatures voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen, het is niet bedoeld voor uitzendbanen.   

Voor het werven van hotel personeel kunt u bij Werken in een Hotel.nl een lidmaatschap aangaan waarmee u onbeperkt hotel vacatures kunt plaatsen. Voor een vast bedrag per maand wordt u lid van dit hotel banennetwerk en profiteert u van de voordelen:  

 • uw vacatures onder de aandacht van een groot bereik aan actief en passief werkzoekenden in de hotellerie;
 • onbeperkt hotel vacatures plaatsen;
 • uw naamsbekendheid op de hotel en horeca arbeidsmarkt een boost geven;
 • nieuwe vacatures worden automatisch verstuurd naar de ingeschreven kandidaten;
 • tevens gaan de vacatures automatisch met afbeelding naar onze groepen in de sociale media;
 • uw hotel vacatures gratis doorgeplaatst naar WerkenindeHoreca.nl;
 • reacties van sollicitanten gaan direct naar de aangesloten hotels.

Als lid van Werkenineen Hotel.nl ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het administratieve deel van de website. Hier kunt u eenvoudig zelf uw gegevens en vacatures aanmaken en beheren. Er is ondersteuning beschikbaar als u hierbij hulp nodig heeft. Op de site staan veel tips voor werkgevers en er is een wizard beschikbaar voor het maken van wervende vacature teksten.

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten die graag willen werken in de hotellerie behouden blijven voor de branche, ook als u de sollicitant niet zelf kunt of wilt aannemen. Wij vragen daarom de hotels mee te werken aan het doorverwijzen van kandidaten.

Hotels worden verzocht alle kandidaten, die via verschillende kanalen binnen komen en die zij niet aannemen, door te verwijzen naar de site Werken in een Hotel.nl.  Voor zover mogelijk hebben de aangesloten hotels op de eigen website een link naar hun profielpagina op WerkenineenHotel.nl.

Wilt u meedoen met WerkenineenHotel.nl, meldt u dan nu aan

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte