Waarom WerkenineenHotel.nl?

WerkenineenHotel.nl werkt met een abonnement waarmee u onbeperkt al uw hotelvacatures kunt plaatsen op twee websites.

Twee websites voor de prijs van één!

Alle vacatures worden namelijk gratis doorgeplaatst naar WerkenindeHoreca.nl, een sterk merk dat vooral voordeel oplevert bij het vervullen van jouw F&B vacatures.

Gratis profielpagina!

Presenteer uzelf als betrouwbare werkgever op uw eigen profielpagina. Laat zien welke waarde u toevoegt als werkgever en overtuig kandidaten die nu al een baan hebben om voor uw Hotel te kiezen.

Gratis exposure via Social Media!

Uniek aan ons platform is dat wij alle vacatures met beeldmateriaal doorplaatsen naar onze sociale media.
Hiermee wordt de vacature breed uitgezet onder de juiste doelgroep met een goed beeld van de sfeer in het bedrijf.
onze berichten op social media bereiken maandelijks 400.000 mensen. 

Tarieven

De tarieven zijn per vestiging/ locatie en afhankelijk van de grootte van een bedrijf en het soort abonnement.
U kunt kiezen voor één van deze abonnementen:

 • Een doorlopend abonnement voor een minimale duur van één jaar
 • Een abonnement voor een periode van één maand.

 

Doorlopend abonnement - tarieven per vestiging WerkenineenHotel.nl én WerkenindeHoreca.nl

 
 • De tarieven zijn geldig bij deelname voor 1 juli 2018
 • Tarieven zijn uitsluitend geldig bij een jaarcontract en worden vooraf per jaar gefactureerd. Abonnement is per jaar opgzegbaar met een opzegtermijn van 2 maanden.
 • Bovenstaande tarieven zijn per hotel/vestiging per maand, exclusief BTW en afhankelijk van het aantal medewerkers in eigen dienst van het hotel/vestiging (volgens het handelsregister van de Kamer van Koophandel), Headcount, fulltime,parttime en oproep bij elkaar opgeteld.
 • Voor bedrijven met meerdere vestigingen/ locaties geldt een andere tariefstructuur. Op basis van het aantal vestigingen en de headcount per vestiging maken graag een voorstel voor u op maat!  Mail contact
 • Wilt u meedoen met WerkenineenHotel.nl, meldt u dan nu aan

 

Maandabonnement

Wellicht heeft uw bedrijf niet vaak vacatures of wilt u WerkenineenHotel.nl en WerkenindeHoreca.nl eerst uitproberen voordat u een doorlopend lidmaatschap aangaat. In dat geval kunt u kiezen om gebruik te maken van een maandabonnement. Gedurende die maand kunt u onbeperkt uw vacatures plaatsen op hèt wervingskanaal voor de Hotellerie en de Horeca. Een maandabonnement verplicht u niet tot afname van een doorlopend abonnement en eindigt automatisch zonder opzegging.

 

Maandabonnement - tarieven per vestiging WerkenineenHotel.nl én WerkenindeHoreca.nl

 
 • De tarieven zijn geldig bij deelname voor 1 juli 2018
 • Bovenstaande tarieven voor zijn per vestiging per maand, exclusief BTW en afhankelijk van het aantal medewerkers in eigen dienst van het bedrijf (volgens het handelsregister van de Kamer van Koophandel), Headcount,  fulltime, parttime en oproep bij elkaar opgeteld. 
 • Voor bedrijven met meerdere vestigingen/ locaties geldt een andere tariefstructuur. Op basis van het aantal vestigingen en de headcount per vestiging maken graag een voorstel voor u op maat!  Mail contact 
 • Wilt u een maandabonnement afsluiten op WerkenineenHotel.nl, meldt u dan nu aan

 

Promotie

WerkenineenHotel.nl is meer dan een kwaliteitsplatform. Met een gratis bedrijfspagina kun je op bij ons je bedrijf goed profileren en werken aan “employer branding” Al onze vacatures worden met foto doorgestuurd naar onze social media kanalen, die een gemiddeld bereik hebben van 400.000 mensen per maand.  WerkenineenHotel.nl heeft verschillende promotiemogelijkheden om de geplaatste vacature extra onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Kijk voor meer informatie eens op onze promotiepagina

 

Werkwijze Werken in een Hotel.nl

WerkenineenHotel.nl is een wervingskanaal specifiek voor de hotellerie. Alleen Hotels kunnen gebruik maken van de site voor hun vacatures voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen, het is niet bedoeld voor uitzendbanen.   

Voor het werven van hotel personeel kunt u bij Werken in een Hotel.nl een lidmaatschap aangaan waarmee u onbeperkt hotel vacatures kunt plaatsen. Voor een vast bedrag per maand wordt u lid van dit hotel banennetwerk en profiteert u van de voordelen:  

 • uw vacatures onder de aandacht van gemiddeld 175.000 bezoekers per maand;
 • onbeperkt hotel vacatures plaatsen;
 • uw naamsbekendheid op de hotel en horeca arbeidsmarkt een boost geven;
 • nieuwe vacatures worden automatisch verstuurd naar de ingeschreven kandidaten;
 • tevens gaan de vacatures automatisch met afbeelding naar onze groepen in de sociale media;
 • uw hotel vacatures gratis doorgeplaatst naar WerkenindeHoreca.nl;
 • reacties van sollicitanten gaan direct naar de aangesloten hotels.

Als lid van Werkenineen Hotel.nl ontvangt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het administratieve deel van de website. Hier kunt u eenvoudig zelf uw gegevens en vacatures aanmaken en beheren. Er is ondersteuning beschikbaar als u hierbij hulp nodig heeft.

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten die graag willen werken in de hotellerie behouden blijven voor de branche, ook als u de sollicitant niet zelf kunt of wilt aannemen. Wij vragen daarom de hotels mee te werken aan het doorverwijzen van kandidaten.

Hotels worden verzocht alle kandidaten, die via verschillende kanalen binnen komen en die zij niet aannemen, door te verwijzen naar de site Werken in een Hotel.nl.  Op verzoek ontvangt u gratis posters en flyers om naar eigen inzicht de site onder de aandacht te brengen. Voor zover mogelijk hebben de aangesloten hotels op de eigen website een link naar hun profielpagina op WerkenineenHotel.nl.

Wilt u meedoen met WerkenineenHotel.nl, meldt u dan nu aan

Adverteren

U kunt adverteren op deze webiste, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte