Vacatures: Hilton Garden Inn Leiden


Willem Einthovenstraat 3
2342 BH Oegstgeest, Zuid-Holland
071 7111000
60 werknemers totaal
Onderdeel van Hilton

Foto en video

Omschrijving

Hilton Garden Inn ? Where we speak success

Het in 2012 geopende Hilton Garden Inn Leiden is ideaal gelegen naast het Corpus museum Leiden en slechts 10 minuten per taxi van Leiden Centraal station.

Amsterdam Airport Schiphol is per auto binnen 20 minuten te bereiken en Rotterdam - The Hague Airport ligt op slechts 30 minuten afstand met de auto.

Het Hilton Garden Inn Leiden is een viersterren hotel en?heeft 173 moderne kamers, een restaurant met 126 zitplaatsen, een stijlvolle hotel bar en 6 multifunctionele vergaderzalen met daglicht. Verder bieden wij onze gasten gratis WIFI, gebruik van het business centre en parkerenfaciliteiten aan.?

Werken bij Hilton Garden Inn Leiden

Er zijn diverse training- en opleidingsmogelijkheden binnen Hilton beschikbaar. Zo worden er regelmatig klassikale trainingen gegeven door onze gespecialiseerde collega's van Learning & Development. Daarnaast biedt Hilton University (het online trainingsprogramma) de mogelijkheid aan alle Team Members binnen Hilton zichzelf verder te ontwikkelen. (Internationaal) doorgroeien is mogelijk! Daarnaast bieden wij onze team members een korting aan op de kamerprijzen en F&B.?

Connect met Hilton:

Facebook
Facebook.com/Hiltonnetherlands?
Facebook.com/Hiltongardeninnleiden

Instagram
#Hiltongardeninnleiden

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte