Vacatures: Hotel New York


Koninginnenhoofd 1
3072AD Rotterdam, Zuid-Holland
010-4390580
200 werknemers totaal
Onderdeel van WestCord Hotels

Foto en video

Omschrijving

Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, ook wel The Grand Old Lady genoemd.

Op ‘eigen-wijze’ wordt de service, horend bij een 4 sterren hotel, vorm gegeven: geen moderne keycards maar ouderwetse sleutelklossen en geen strakke minibar maar 24 uur per dag persoonlijke roomservice.

Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant waar 400 gasten à la carte, uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt. Het restaurant is dagelijks geopend tussen 07.00 en 01.00 uur.

De bar is dé centrale ontmoetingsplek voor Rotterdammers en reizigers die komen eten, slapen of gewoon een lekker koud biertje komen drinken.

In de oesterbar worden dagelijks verse schaal- en schelpdieren bereid. Van een portie wulken tot een half dozijn Fines de Claires en van een halve kreeft tot een plateau Fruits de Mer.

De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken.
Dagelijks tussen 15.00 en 18.00 uur kan men snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam en clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee!

De 7 bijzondere zalen van Hotel New York nodigen uit tot een feestje of inspirerend zaken doen. De ruimtes hebben een hoog plafond, zijn verschillend van sfeer en formaat en hebben een kleurrijke en nostalgische uitstraling. 2 Van de zalen zijn extra speciaal: Plate en Rechlin, dit zijn voormalige directievertrekken en ademen nog steeds de authentieke Holland Amerika Lijn sfeer uit en kunnen gehuurd worden voor bijvoorbeeld een diner of een vergadering. Ook kan er getrouwd worden in Hotel New York.

Hotel New York weerspiegelt het ‘eigen wijze’ karakter van Rotterdam en de typische Rotterdamse, nuchtere mentaliteit: IEDEREEN is welkom en moet zich thuis voelen bij ons! Dit geldt niet alleen voor gasten, maar ook voor toekomstige medewerkers. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste, leergierige collega’s in diverse functies die willen werken in een dynamische, uitdagende en inspirerende organisatie. Hotel New York is tevens een erkend leerbedrijf en is altijd op zoek naar leerlingen en stagiaires die op een eigen en unieke wijze het horecavak willen leren. Lef, vakkennis en creativiteit staan daarin centraal. Hotel New York is een 24-uurs bedrijf en dus zijn de werktijden flexibel en in overleg af te spreken, zowel overdag, in de avonduren als in het weekend. Als werknemer is het mogelijk om parttime (minimaal 2 diensten per week) te werken. Maar je kunt natuurlijk ook 3, 4 of 5 diensten per week werken. Voor de meeste functies is ervaring meegenomen, maar het is niet altijd noodzakelijk. In bepaalde functies bieden wij toekomstige collega’s de kans om zonder ervaring bij ons te starten, je krijgt dan een interne training. Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden aanwezig. Wil je weten op welke afdeling(en) wij op zoek zijn naar JOU? bekijk dan onze vacatures.

(Wij stellen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs)

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte