Vacatures: Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre


Piet Heinkade 11
1019 BR Amsterdam, Noord-Holland
+31 20 519 1200
152 werknemers totaal
Onderdeel van Moevenpick Hotels

Foto en video

Omschrijving

Mövenpick Hotels & Resorts creëert momenten door gewone dingen op een buitengewone manier te doen. Mövenpick biedt een luxe, ontspannen en ongecompliceerde gastervaring en laat zien uit dat kleine gebaren een groot verschil maken. Of het nu elke middag een chocolade-uurtje is, slaaptechnologie op maat om een ​​goede nachtrust te garanderen of speciaal samengestelde leuke en gezonde kindermenu's, Mövenpick creëert een menselijke en warme omgeving voor gasten, zakenpartners en medewerkers. Mövenpick is toegewijd aan duurzame initiatieven en draagt zorg voor de lokale gemeenschappen en is het meest Green Globe-gecertificeerde hotelmerk ter wereld. Mövenpick, opgericht in 1973 in Zwitserland, maar met een erfenis van uitmuntende eten en drinken die teruggaat tot de jaren '40, heeft een groeiende portefeuille van meer dan 80 hotels in 24 landen. Het merk Mövenpick maakt deel uit van Accor, een wereldwijd toonaangevende reis- en lifestyle-groep die reizigers uitnodigt om zich welkom te voelen in meer dan 4.500 hotels, resorts en residenties, samen met zo'n 10.000 beste privéwoningen ter wereld.

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre opende haar deuren in September 2006. 
Gelegen aan het IJ en één van de partners van IjVENUES (gezamelijk met de Passenger Terminal, het Bimhuis en het Muziek Gebouw). Dit moderne 4 sterren hotel biedt o.a. 408 elegante, luxe kamers en 11 'state of the art' vergaderzalen. Tevens hebben gasten die overnachten toegang tot de fitness & sauna gelegenheden. Verdere faciliteiten zijn het Silk Road restaurant met een capaciteit van 250 covers, de Silk bar en 24-uur Roomservice.

Wij zijn lid van Koninklijke Horeca Nederland en werken conform de Horeca CAO. Mövenpick Hotels & Resorts biedt uitstekende internationale carrière- en training mogelijkheden. In aanvulling op de Horeca CAO bieden we ook reiskosten vergoeding.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte