Vacatures: Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre


Piet Heinkade 11
1019 BR Amsterdam, Noord-Holland
+31 20 519 1200
157 werknemers totaal
Onderdeel van Moevenpick Hotels

Foto en video

Omschrijving

Mövenpick Hotels & Resorts is een internationaal hotel management bedrijf met meer dan 16.000 medewerkers en is vertegenwoordigd in 24 landen met 72 hotels en resorts. Gericht op expansie in haar kernmarkten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië, Mövenpick Hotels & Resorts is gespecialiseerd in business en conferentie hotels, als ook vakantieoorden, allemaal met een gevoel van plaats en respect voor hun lokale gemeenschappen. Mövenpick Hotels en Resorts is van origine Zwitsers, heeft zijn hoofdkantoor in Zürich en heeft een passie voor het leveren van premium service, culinair genieten en maatschappelijk ondernemen - allemaal met een persoonlijk tintje.

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre opende haar deuren in September 2006. 
Gelegen aan het IJ, in de nieuwste 'hot spot' van Amsterdam en één van de partners van IjVENUES (gezamelijk met de Passenger Terminal, het Bimhuis en het Muziek Gebouw. Dit moderne 4 sterren hotel biedt o.a. 408 elegante, luxe kamers en 21 'state of the art' vergaderzalen van bijna 1000 m2 met draadloos internet aan. Tevens hebben gasten die overnachten toegang tot de fitness & sauna gelegenheden. Verdere faciliteiten zijn het Silk Road restaurant met een capaciteit van 250 covers en East meets West restaurantconcept, de Silk bar en 24-uur Roomservice.

Wij zijn lid van Koninklijke Horeca Nederland en werken conform het arbeidsvoorwaarden reglement. Mövenpick Hotels & Resorts biedt uitstekende internationale carrière- en training mogelijkheden. In aanvulling op het arbeidsvoorwaarden reglement hebben wij ook reiskosten vergoeding, nacht toeslag en zondag toeslag.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte