Vacatures: Mövenpick Hotel The Hague


Paleisstraat 5
2514 JA Den Haag, Zuid-Holland
020-5191222
35 werknemers totaal
Onderdeel van Moevenpick Hotels

Foto en video

Omschrijving

Mövenpick Hotels & Resorts creëert momenten door gewone dingen op een buitengewone manier te doen. Mövenpick biedt een luxe, ontspannen en ongecompliceerde gastervaring en laat zien uit dat kleine gebaren een groot verschil maken. Of het nu elke middag een chocolade-uurtje is, slaaptechnologie op maat om een ​​goede nachtrust te garanderen of speciaal samengestelde leuke en gezonde kindermenu's, Mövenpick creëert een menselijke en warme omgeving voor gasten, zakenpartners en medewerkers. Mövenpick is toegewijd aan duurzame initiatieven en draagt zorg voor de lokale gemeenschappen en is het meest Green Globe-gecertificeerde hotelmerk ter wereld. Mövenpick, opgericht in 1973 in Zwitserland, maar met een erfenis van uitmuntende eten en drinken die teruggaat tot de jaren '40, heeft een groeiende portefeuille van meer dan 80 hotels in 24 landen. Het merk Mövenpick maakt deel uit van Accor, een wereldwijd toonaangevende reis- en lifestyle-groep die reizigers uitnodigt om zich welkom te voelen in meer dan 4.500 hotels, resorts en residenties, samen met zo'n 10.000 beste privéwoningen ter wereld.

Het Mövenpick Hotel Den Haag heeft in juni 2020 zijn deuren geopend in het hart van een van de bekendste steden van Nederland.

Het stijlvolle Mövenpick Hotel Den Haag met 72 kamers luidt een nieuw tijdperk in voor het merk Mövenpick, dat zijn interieurstrategie wil ontwikkelen met concepten die de levensstijlvoorkeuren van moderne wereldreizigers weerspiegelen.

Dit ontwerp is "onmiskenbaar Hollands" met verwijzingen naar vorstelijke motieven en de eigenzinnigheid waar Nederlands design om bekend staat. Het nieuwe Mövenpick Coffee & Wine Lounge-concept is aanwezig in dit hotel, terwijl de belangrijkste hotelkenmerken een restaurant die de geheldag open is, NOA genaamd, een fitnessruimte en drie vergaderruimten, allemaal ontworpen om moderne reizigers aan te spreken.

Wij zijn lid van Koninklijke Horeca Nederland en werken conform Horeca CAO. Mövenpick Hotels & Resorts biedt uitstekende internationale carrière- en training mogelijkheden. In aanvulling op de CAO bieden wij ook reiskosten vergoeding.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte