Vacatures: Maritim Hotel Amsterdam


Asterweg 19D12 - unit 5
1031HL Amsterdam, Noord-Holland
+31 (0)6 29 81 04 92
7 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

Het Maritim Hotel Amsterdam, dat medio 2024 geopend zal worden, ligt in het levendige Overhoeks District in het centrum van Amsterdam en is de perfecte locatie om alles wat de stad te bieden heeft te verkennen.

Het iconische gebouw aan het IJ zal in totaal 52000 vierkante meter beslaan, met 579 slaapkamers verdeeld over verschillende categorieën en allemaal met een adembenemend uitzicht over de stad, waaronder een presidentiële suite van 340 vierkante meter op de 31e verdieping. Op zoek naar ontspanning? Het hotel zal een wellness-oase bieden, toegankelijk via een eigen ingang op de derde verdieping, voor wie op zoek is naar wat welverdiende ontspanning en verwennerij.

De grote balzaal van het hotel kan tot 2.142 personen herbergen, en een tweede balzaal biedt plaats aan nog eens 1.035 personen. Andere conferentiezalen van verschillende grootte completeren het aanbod. De faciliteiten op de eerste drie verdiepingen zijn groot genoeg voor in totaal 4.500 deelnemers. Daarnaast kunnen zowel gasten als buren genieten van internationale en nationale gerechten in zes verschillende restaurants en bars, waaronder een Skybar met prachtig uitzicht over Amsterdam. 

Het Maritim Hotel Amsterdam is, samen met haar team, de perfecte plek om uw conferentie te organiseren, te genieten van culinaire ervaringen en alles te ontdekken wat Amsterdam te bieden heeft.  

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte