Vacatures: Motel One Rotterdam


Hoogstraat 177-179
3011 PV Rotterdam, Zuid-Holland
+31623825333
25 werknemers totaal
Onderdeel van Motel One Hotels

Omschrijving

Over Motel One
Motel One werd in 2000 opgericht in München en is uitgegroeid tot een keten van meer dan 55 budgetdesignhotels in Duitsland, Oostenrijk, het VK, de Benelux, Zwitserland en de Tsjechische Republiek. Zowel gasten als experts uit de branche waarderen het beleid van Motel One om "geweldig ontwerp voor weinig geld" te bieden, een hoge servicestandaard, een slim ontwerp met materialen van superieure kwaliteit en uitstekende locaties in het stadscentrum. De centrale troeven van Motel One zijn de medewerkers. Of u nu een carrière begint of een manager bent, Motel One biedt u mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, omdat we geloven in de waarde van elk individu. U kunt zich verheugen op professionele ontwikkelingsmogelijkheden aan onze eigen One University in München en opwindende carrièrevooruitzichten bij hotels die in verschillende grote Europese steden worden geopend. U profiteert ook van ons bedrijfsbrede incentiveprogramma, waarmee u uw salaris kunt verhogen tot boven het standaardtarief in onze branche. Dankzij de uitstekende inzet van onze medewerkers was 2017 voor de derde keer op rij dat Motel One door het Duitse tijdschrift Focus werd uitgeroepen tot TOP-werkgever in de horeca.

Employee benefitsIncentivesysteem voor alle medewerkers
Geniet actief van het zakelijke succes van Motel One. En verhoog uw inkomsten 4 keer per jaar.
Stijlvolle dresscode
Standaard uniformen behoren tot het verleden. De Motel One Dress Code is echt stijlvol, aangezien ons uniform elk jaar nieuwe turquoise modeartikelen bevat.
Personeelstarief in Europese Motel One hotels
Trainingen op maat bij onze One University
Ontvang 2-3 keer per jaar professionele en persoonlijke ontwikkeling op de eigen trainingscampus van Motel One in München.
Overstapmogelijkheden en vooropeningen
Geniet van je eigen, op maat gemaakte carrière bij Motel One en verhuis naar een ander Motel One-hotel of sluit je aan bij een succesvol pre-openingsteam.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte