Vacatures: Park Plaza Amsterdam Airport


Melbournestraat 1
1175 RM Amsterdam, Noord-Holland
020-6580 580
100 werknemers totaal
Onderdeel van Park Plaza Hotels

Foto en video

Omschrijving

Park Plaza Hotels Limited bezit, huurt, ontwikkelt, beheert en franchises in de eerste plaats vier-sterren full service, vier-sterren deluxe en eigentijdse lifestyle hotels in de grote steden en regionale centra in Europa. Het merendeel van de hotels die onder de Groep vallen opereert onder de merknaam Park Plaza Hotels & Resorts (onderdeel van Carlson), waarover de Groep de exclusieve rechten heeft in maar liefst 56 landen binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, of art'otel, een merknaam waar Park Plaza volledig eigenaar van is.

 

Door haar strategische samenwerking met Carlson, een van 's werelds grootste reis- en gastvrijheidbedrijven, heeft Park Plaza Hotels toegang tot Carlsons sterke reserveringssystemen en distributienetwerken, samenwerking met 22 luchtvaartmaatschappijen, loyaliteitsprogramma's als Club Carlsonsm voor gasten en look to book voor reisagenten en cross-selling mogelijkheden.

 

Het bedrijfsportfolio van de Groep bevat momenteel 25 Park Plaza hotels en artotels met meer dan 5,447 kamers. De op dit moment in ontwikkeling zijnde projecten zijn: art'otel Amsterdam (2012), een uitbreiding van 61 kamers bij art'otel berlin city center west (2012), artotel london hoxton (2013) and Park Plaza Nuremberg (2013)

 

Daarnaast is Park Plaza gedeeltelijk eigenaar van en managed zij Arenaturist in Istria, een van Kroatiës grootste gastvrijheidbedrijven, bestaande uit 8 hotels en 5 aparthotels met in totaal meer dan 2,800 kamers en 7 campings.

 

De aandelen van Park Plaza Hotels zijn toegelaten om verhandeld te worden op de belangrijkste aandelenmarkt van de London Stock Exchange (Standard Listing).

 

 

Onze merken:
Ons bedrijf:

www.parkplaza.com 
www.parkplazahotels.net

www.artotels.com

www.arenaturist.com

 

Voor foto's en logo's kunt u terecht op: www.vfmii.com/parkplaza

 

Volg ons online: www.parkplaza.com/socialmedia

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte