Vacatures: Park Plaza Victoria Amsterdam

Damrak 1-5
1012 LG Amsterdam, Noord-Holland
T 020-5240634
F 020-5240659
W www.pphe.com


Park Plaza Hotels Limited bezit, huurt, ontwikkelt, beheert en franchises in de eerste plaats vier-sterren full service, vier-sterren deluxe en eigentijdse lifestyle hotels in de grote steden en regionale centra in Europa. Het merendeel van de hotels die onder de Groep vallen opereert onder de merknaam Park Plaza Hotels & Resorts (onderdeel van Carlson), waarover de Groep de exclusieve rechten heeft in maar liefst 56 landen binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, of art'otel, een merknaam waar Park Plaza volledig eigenaar van is.

Door haar strategische samenwerking met Carlson, een van ’s werelds grootste reis- en gastvrijheidbedrijven, heeft Park Plaza Hotels toegang tot Carlson’s sterke reserveringssystemen en distributienetwerken, samenwerking met 22 luchtvaartmaatschappijen, loyaliteitsprogramma’s als Club Carlsonsm voor gasten en look to book® voor reisagenten en cross-selling mogelijkheden.

Het bedrijfsportfolio van de Groep bevat momenteel 25 Park Plaza hotels en art’otels met meer dan 5,447 kamers. De op dit moment in ontwikkeling zijnde projecten zijn: art’otel Amsterdam (2012), een uitbreiding van 61 kamers bij art’otel berlin city center west (2012), art’otel london hoxton (2013) and Park Plaza Nuremberg (2013)

Daarnaast is Park Plaza gedeeltelijk eigenaar van en managed zij Arenaturist in Istria, een van Kroatië’s grootste gastvrijheidbedrijven, bestaande uit 8 hotels en 5 aparthotels met in totaal meer dan 2,800 kamers en 7 campings.

De aandelen van Park Plaza Hotels zijn toegelaten om verhandeld te worden op de belangrijkste aandelenmarkt van de London Stock Exchange (Standard Listing).

Park Plaza Victoria Amsterdam is een **** hotel met 306 luxe kamers, 11 moderne vergaderzalen met een maximum capaciteit van 150 personen, Seasons Garden Restaurant, Lobby Lounge, Vic’s bar, het aan het drukke Damrak gelegen Park Plaza Brasserie, sauna en fitness faciliteiten. Park Plaza Victoria Amsterdam is onderdeel van Park Plaza Hotels Limited een snel groeiende internationale hotelketen.

Volg ons online: www.parkplaza.com/socialmedia

Park Plaza Victoria Amsterdam Park Plaza Victoria Amsterdam