Vacatures: Park Plaza Vondelpark, Amsterdam


Koninginneweg 34
1075 CZ Amsterdam, Noord-Holland
020-6646111
23 werknemers totaal
Onderdeel van Park Plaza Hotels

Foto en video

Omschrijving

Over Park Plaza Hotels
Park Plaza Hotels Limited is eigenaar, exploitant en ontwikkelaar van, en franchisegever voor hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het bedrijf runt haar hotels voornamelijk onder twee merken: Park Plaza Hotels & Resorts (onderdeel van Carlson), waarover het bedrijf in 56 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika de exclusieve rechten heeft, en art’otel, een merk volledig in het bezit van het bedrijf. Park Plaza Hotels managed tevens het luxe all-suite Plaza on the River – Club and Residence, London. Door haar samenwerking met Carlson, een van ’s werelds grootste reis- en gastvrijheidbedrijven, heeft Park Plaza Hotels toegang tot Carlson’s sterke reserveringssystemen en distributienetwerken, samenwerking met 20 luchtvaartmaatschappijen, loyaliteitsprogramma’s als Club Carlsonsm voor gasten en look to book® voor reisagenten en cross-selling mogelijkheden. Het bedrijfsportfolio bevat momenteel 25 Park Plaza hotels en art’otels met meer dan 5,600 kamers. De op dit moment in ontwikkeling zijnde projecten zijn: Park Plaza Nuremberg (2012),
art’otel amsterdam (2012), een uitbreiding van 60 kamers bij art’otel berlin city center west (2012) en art’otel london hoxton (2013).
Daarnaast is Park Plaza Hotels gedeeltelijk eigenaar van en managed zij Arenaturist in Istrië, een van Kroatië’s grootste gastvrijheidbedrijven. Arenaturist bestaat uit drie resorts in Pula en Medulin, samen goed voor 8 hotels en 5 aparthotels met meer dan 2,800 kamers en 7 campings.
Park Plaza Hotels aandelen worden verhandeld op de ‘Alternative Investment Market’, een onderdeel van de London Stock Exchange.

Ons bedrijf:
www.parkplaza.com

Onze merken:
www.parkplazahotels.net
www.artotels.com
www.arenaturist.com

Voor foto’s en logo’s kunt u terecht op: www.vfmii.com/parkplaza

Volg ons online: www.parkplaza.com/socialmedia


Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is een hotel, gevestigd aan de 'Koninginneweg' in Amsterdam en heeft een adembenemend uitzicht over het beroemde Vondelpark. Momenteel heeft het hotel drie afzonderlijke gebouwen met 138 gastkamers inclusief onlangs gerenoveerde superior en executive kamers en suites. Het hotel beschikt over een bar, terras, ontbijtrestaurant en comfortabele vergaderfaciliteiten met drie vergaderzalen. Park Plaza Vondelpark, Amsterdam maakt deel uit van de jonge en snel groeiende keten Park Plaza Hotels.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte