Vacatures: Rotterdam Marriott Hotel


Weena 686
3012 CN Rotterdam, Zuid-Holland
+31 10 430 2000
150 werknemers totaal
Onderdeel van Marriott Hotels

Foto en video

Omschrijving

Het Rotterdam Marriott Hotel is hét toonaangevende hotel in Rotterdam. Het hotel is centraal gelegen tegenover het Centraal Station en ligt midden in het hart van de stad. Dit hotel maakt onderdeel uit van de wereldwijde hotelketen Marriott en is gelegen in de indrukwekkende Millenniumtoren.

Onze 228 kamers en suites zijn modern ingericht en bieden alle comfort en luxe aan zowel zakelijke reizigers als bezoekers van de stad. Het hotel is helemaal rookvrij.

Chef-kok Wim Severein opende zijn eigen high-end, met een ster bekroonde, restaurant The Millèn op de 1e etage van het hotel. In de keuken van The Millèn doet Severein wat hij al jarenlang doet: puur, eerlijk en herkenbaar koken. In de lobby bevindt zich Pillars Bar & Kitchen. Hier is een omgeving gecreëerd waarin een bezoeker gemakkelijk kan schakelen tussen werk en ontspanning.
 
Het Rotterdam Marriott Hotel is hiernaast zeer geschikt voor vergaderingen en congressen. Het hotel beschikt over 4 boardrooms en de Rotterdam zaal. In januari is de Rotterdam Zaal & Rotterdam Foyer volledig gerenoveerd. Deze zaal is op te splitsen in twee kleinere zalen. Hierdoor biedt de ruimte verschillende mogelijkheden in opstelling en functionaliteit. De naastgelegen Foyer is uitermate geschikt voor een lunch of receptie. Ook beschikt het hotel over boardrooms welke zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en een prachtig uitzicht. Deze kunnen dienen als break-out rooms. 

Binnen het Rotterdam Marriott Hotel dragen we zorg voor een excellente service naar onze gasten waarmee we te allen tijde streven naar een unieke en persoonlijke ervaring. Wij blazen de traditionele gastrijheidsbeleving nieuw leven in en werken als één team samen om tot een optimale gastenbeleving te komen.

Werken bij Rotterdam Marriott Hotel is werken in een groot team met enthousiaste mensen die allemaal een passie hebben voor service verlenen op hoog niveau met internationale gasten. Daarom is het belangrijk dat medewerkers een goede kennis hebben van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Stage lopen bij Rotterdam Marriott Hotel kan vanaf de duur van 10 weken in de F&B afdeling en vanaf 5 maanden / 20 weken in alle overige afdelingen. De stages zijn voor studenten van hotelscholen of vergelijkbare studies.

Voor meer informatie over werken bij Rotterdam Marriott Hotel kunt u contact opnemen met de afdeling Human Resources.
 

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte