Vacatures: Stayokay Amsterdam Vondelpark


Zandpad 5
1054 GA Amsterdam, Noord-Holland
020 589 89 96
10 werknemers totaal
Onderdeel van Stayokay

Foto en video

Omschrijving

Al bijna 90 jaar biedt Stayokay nationale en internationale gasten de ideale plek om te logeren en om Nederland te gaan ontdekken. We zijn de grootste hostelketen van Nederland met 22 unieke locaties en daar zijn we trots op. Die locaties vind je op verrassende plekken: middenin het bos, aan de kust, of dichtbij het water. Echt even back to nature. Maar je vindt ons ook in het bruisende hart van de grote steden van Nederland. Soms zitten we in gloednieuwe gebouwen (die ook nog eens heel duurzaam zijn), maar onze gasten zijn ook welkom in monumentale panden zoals een kasteel of jachthuis. Of je nu 8 bent of 80, of je nu kiest voor een privé-kamer of een bed op een meerpersoonskamer, iedereen voelt zich thuis bij Stayokay.

Met jaarlijks bijna een miljoen overnachtingen weten we inmiddels hoe onze gasten de ultieme vakantie willen beleven. Maar ook voor vergaderingen, workshops, bruiloften en bedrijfsfeesten zijn ze bij ons aan het juiste adres. Daarnaast spelen we ook graag een voortrekkersrol op het gebied van duurzame en sociale initiatieven onder de noemer 'Goed bezig!' We willen namelijk niet alleen de grootste, maar ook de meest duurzame ho(s)telketen van Nederland zijn! Stayokay is aangesloten bij Hostelling International, een netwerk van meer dan 4.000 hostels wereldwijd.

In Amsterdam heeft Stayokay 3 hostels, te weten Stayokay Zeeburg, Vondelpark en Stadsdoelen. De twee laatstgenoemde hostels worden centraal aangestuurd door één managementteam. Medewerkers werken volgens rooster in beide hostels. De processen zijn nagenoeg identiek.

Het hostel aan het Vondelpark is een groot, modern hostel met 536 bedden verdeeld over 2, 4, 6 en 8 persoons- kamers met allen eigen sanitaire voorzieningen. Het heeft een (groepen)restaurant, een brasserie en diverse banquetingzalen. Stayokay Vondelpark wordt bezocht door zowel individuele- als groepsreizigers. In het hostel aan het Vondelpark worden jaarlijks zo’n 80.000 gasten vriendelijk ontvangen. Stayokay Stadsdoelen, gelegen aan de Kloveniersburgwal, richt zich met name op de individuele budgetreiziger. Het beschikt over 176 bedden. Hier verblijven op jaarbasis zo’n 25.000 gasten.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte