Vacatures: Stayokay Domburg


Duinvlietweg 8
4356 ND Oostkapelle, Zeeland
0118 581 254
10 werknemers totaal
Onderdeel van Stayokay

Foto en video

Omschrijving

Stayokay is dé hostelketen van Nederland. Met hostels gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. De hostels vind je op verrassend mooie plekjes in de duinen, aan het water of in de stad. De Stayokay hostels bevinden zich in verschillende unieke gebouwen van modern tot kasteel of landhuis. Overal vind je dezelfde informele ongedwongen sfeer, de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en de goede zorgen van de Stayokay medewerkers. Bij Stayokay zijn de mensen de sterren, zij maken het hostel tot een leuke plek. Stayokay is onderdeel van Hostelling International, waarbij wereldwijd meer dan 4.000 hostels zijn aangesloten.

Stayokay Domburg is een hostel op een wel heel bijzondere locatie: Kasteel Westhove. Het dertiende eeuwse kasteel, compleet met torens en een slotgracht, ligt op loopafstand van het strand.
De kamers zijn in het kasteel zelf of in een van de 2 koetshuizen. Het hostel is in 2004 gerenoveerd. De nostalgische sfeer is gebleven. Vanaf beide terrassen, 1 terras ligt in de prachtige kasteeltuin, heb je een fantastisch uitzicht.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte