Vacatures: Stayokay Hoofdkantoor Amsterdam


Timorplein 21a
1094 CC Amsterdam, Noord-Holland
0205513120
12 werknemers totaal
Onderdeel van Stayokay

Foto en video

Omschrijving

Stayokay is d? hostelketen van Nederland. Met hostels gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. De hostels zijn gevestigd in een kasteel, eigentijdse nieuwbouw of landhuis. Vanuit de hostels kunnen gasten alle kanten op: uitwaaien op het strand, actief de natuur verkennen of kunst & cultuur proeven in de stad. Of het nu gaat om een week of weekend weg met het gezin, vrienden, collega?s of vereniging: de hostels van Stayokay staan garant voor een gezellig verblijf tegen aantrekkelijke tarieven.

Bij Stayokay werken in totaal zo?n 600 medewerkers, waarvan 545 medewerkers verdeeld over alle hostels en 55 medewerkers op het hoofdkantoor in Amsterdam. Het hoofdkantoor bestaat uit de afdelingen marketing & sales, bouwzaken, human resources, financi?n & administratie, automatisering en operations.

De cultuur van Stayokay is een omgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan. Een organisatie waar veel ruimte is voor je eigen idee?n en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte