Vacatures: Stayokay Texel


Haffelderweg 29
1791 AS Den Burg, Noord-Holland
0222 31 54 41
10 werknemers totaal
Onderdeel van Stayokay

Foto en video

Omschrijving

Stayokay is de hostelketen van Nederland. Met hostels gelegen op de mooiste plekjes van Nederland.?De hostels vind je op verrassend mooie plekjes in de duinen, aan het water of in de stad. De Stayokay hostels bevinden zich in verschillende unieke gebouwen van modern tot kasteel of landhuis. Overal vind je dezelfde informele ongedwongen sfeer, de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en de goede zorgen van de Stayokay medewerkers. Bij Stayokay zijn de mensen de sterren, zij maken het hostel tot een leuke plek. Stayokay is onderdeel van Hostelling International, waarbij wereldwijd meer dan 4.000 hostels zijn aangesloten.

Op het prachtige Waddeneiland Texel staat het gloednieuwe hostel Stayokay Texel ! Texel biedt voor ieder wat wils, liefhebbers van het eilandleven, van mooie natuur en sportieve activiteiten. Het nieuwe hostel op Texel opende in september 2006 haar deuren en de enthousiaste reacties zijn niet van de lucht. Het hostel ligt centraal op het eiland, op loopafstand van het levendige centrum van Den Burg en 6km van het strand. Het moderne hostel is ingericht volgens een nieuw interieurconcept: natuurlijke materialen en rustige kleuren zorgen voor een unieke sfeer en een ruimtelijk gevoel.
Het sfeervolle hostel beschikt over moderne faciliteiten en elke kamer heeft sanitaire voorzieningen. Bovendien zijn er rondom het hostel diverse speel- en sportvelden.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte