Vacatures: The James


Aert van Nesstraat 25
3012 CA Rotterdam, Zuid-Holland
010 760 5070
21 werknemers totaal

Foto en video

Omschrijving

The James Hotel is geen grote hotelketen, maar voelt juist daarom alsof je samen met je familie
een hotel runt. Een tweede thuis en een familie waar je graag tijd mee doorbrengt. We gaan samen uit, hebben ontzettend veel lol en hebben één grote gemeenschappelijke deler; we willen het anderen graag naar hun zin maken. We werken graag met en voor mensen. Dat doen we vol energie en passie en we vinden dat representativiteit hierbij voorop moet staan.

Bij The James Hotel creëren we een dynamische werkplek waarbij geen dag hetzelfde is. Je maakt veel mee en er is altijd ruimte voor innovatie en eigen inbreng. 
Zo stellen wij zelf nieuwe arrangementen samen en mag jij gasten verrassen met iets leuks of lekkers als ze voor een bijzondere gelegenheid bij ons verblijven. 
Daarnaast geven wij onze medewerkers de kans om zichzelf verder te ontwikkelen binnen de hotellerie. Jouw enthousiasme en drive bepaalt welke stappen je zet. Hotel The James biedt daarvoor verschillende trajecten aan.
 
We zijn enorm trots op de fijne familiaire sfeer onder de medewerkers en doen er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken. Leuke teamuitjes, aardigheidjes met de feestdagen en wij vergeten je verjaardag zeker weten niet! Trakteer jij dan taart? :)

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte