Vacatures: Thon Hotel Rotterdam


Willemsplein 1
3016 DN Rotterdam, Zuid-Holland
+31 (0)10 413 47 90
34 werknemers totaal
Onderdeel van Thon Hotels

Foto en video

Omschrijving

THON HOTEL ROTTERDAM
Thon Hotel Rotterdam staat in het centrum van Rotterdam, met een mooi uitzicht op de beroemde Erasmusbrug en de Maas. Door de centrale ligging zijn musea, theaters en andere toeristische attracties uitstekend bereikbaar. Daarmee is het hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.
 
Met een parkeergarage tegenover het hotel en met de tram die voor de deur stopt is het hotel voor iedereen uitstekend te bereiken. Tram 7 zorgt voor een directe verbinding tussen Rotterdam Centraal Station en het hotel.
 
Vanuit het hotel kunnen de gasten genieten van het prachtige uitzicht op De Maas en de beroemde Erasmusbrug.
 
Ontbijtbuffet
Geniet ’s ochtends van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet voor € 21,00 per persoon. Het ontbijtbuffet is elke dag geopend:
Maandag t/m vrijdag
07.00 - 10.00 uur
 
Zaterdag en zondag
08.00 - 11.00 uur
 
De Swaan
Brasserie De Swaan is een gezellige ontspannen plek waar u terecht kunt voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of diner met een geweldig uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug. De Swaan is dagelijks geopend van 10.00 – 23.00 uur.
 
Hotelkamers
Thon Hotel Rotterdam beschikt over 92 kamers. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort die de hedendaagse gast mag verwachten. Thon Hotel Rotterdam beschikt over vier kamertypen: Classic-eenpersoonskamer, Classis-tweepersoonskamer, Superior-kamer en Superior-kamer met uitzicht op de rivier.
 
Classic-eenpersoonskamer
Eenpersoonskamer met eigen badkamer met douche of ligbad en toiletartikelen. De kamer heeft airconditioning, telefoon, een minibar, een bureau, internet en tv met een grote keuze aan zenders.
 
Classic-tweepersoonskamer
Tweepersoonskamer met eigen badkamer met douche en toiletartikelen. De kamer heeft airconditioning, telefoon, een minibar, een bureau, internet en tv met een grote keuze aan zenders.
 
Superior-kamer
Comfortabele kamer met extra ruimte om te ontspannen in een eigen zithoek. Eigen badkamer met douche of ligbad, haardroger en toiletartikelen. De kamer heeft internet, telefoon, een minibar en tv met een grote keuze aan zenders.
 
Superior-kamer met uitzicht op de rivier
Comfortabele kamer met uitzicht op De Maas. Deze kamer heeft extra ruimte om te ontspannen in een eigen zithoek. Eigen badkamer met douche en ligbad, haardroger en toiletartikelen. De kamer heeft internet, telefoon, een minibar en tv met een grote keuze aan zenders.
 
Op basis van beschikbaarheid bent u in de mogelijkheid om uw hotelkamer te upgraden bij de receptie.
 
Conference
Het hotel beschikt over twee sfeervolle vergaderzalen: de Bakboard- en de Stuurboardroom. Beide ruimtes bieden flexibele opstellingen en er is een ruime keuze aan arrangementen. Wij verzorgen bijeenkomsten van 2 tot 70 personen. Afhankelijk van het aantal personen en de gewenste opstelling kan de meest geschikte zaal voor u worden gereserveerd. Het gehele hotel is voorzien van high speed (Wireless) Internet.
 
Bij Thon Hotel Rotterdam maken wij offertes geheel naar uw wens op maat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via conference@thonhotels.nl of via +31 (0)10413 4790.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte