Vacatures: Westcord ART Hotel Amsterdam


Spaarndammerdijk 302
1013 ZX Amsterdam, Noord-Holland
0611746425
47 werknemers totaal
Onderdeel van WestCord Hotels

Foto en video

Omschrijving

WestCord Hotels is een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam , Leeuwarden, Delft en op drie van de waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland. Onze hotels zijn alom bekend. Buiten het feit, dat er veel zorg wordt besteed aan onze gasten, beschikken we ook over uitstekende vergaderfaciliteiten. Wij zijn trots op ons managementteam en medewerkers.
Bij ons mag de gast rekenen op hoge kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht.

Ben je ge?nteresseerd om een weekend, een aantal dagen, weken of maanden te werken in een hotel, caf? of restaurant, dan hebben wij te allen tijde mogelijkheden. Niet alleen binnen de WestCord Hotels, maar ook daarbuiten hebben wij interessante banen. Belangrijk is dat je een positieve werkinstelling hebt, er verzorgd uitziet en weet wat je te doen staat als je een horecabedrijf binnentreedt.

De salari?ring bij WestCord Hotels is altijd aantrekkelijk, en op de waddeneilanden verzorgen we prima kost en inwoning. Werken bij WestCord Hotels betekent verder uitstekende carri?re vooruitzichten in een dynamisch bedrijf.

Art Hotel Amsterdam is een modern 3-sterren hotel, in de openbare ruimtes treft u diverse kunstvormen aan die de naam van het hotel eer aan doen. Ook op de kamers treft u ?Art? aan, in de vorm van een kunstwerk boven uw bed.

Art Hotel Amsterdam heeft een gezellig bruin caf?, het 'Art Caf?', en restaurant ?The Gallery? met een aangename artistieke sfeer. Het buitenterras grenst aan een openbaar openlucht zwembad. Het hotel is geschikt voor zowel zakelijk als priv? verblijf.

Bekijk locatie op kaart

Adverteren

U kunt adverteren op deze website, neem hiervoor contact met ons op via info@xs2jobs.nl of klik op werkgevers

Volg ons

Blijf via de sociale media op de hoogte